0 oy
346 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (149 puan) tarafından
İyi ki almışım dediginiz bebek eşyaları neler ? Gelecek hafta alışverişe çıkacağım ama fuzuli gereksiz şeyler almak istemiyorum.  

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kesinlikle puset. Ben çok kullandım hatta işlerimi puset sayesinde yaptım koy içine bebeği heryere götür yanında ev süpürürken puset yaşıyordum odalarda :) 
-Reklam-
+1 oy
(399 puan) tarafından
Reflü yatagi... Elim kolum oldu şimdi hamile kalsam ilk is onu almak olacak
+1 oy
tarafından
Kendine depend kilot 

Emzirme atleti 

Pijama 

Göğüs pedi 

Manuel de olsa bi göğüs pompası 

Bebişine 

Bez 

Islak mendik 

Temizleme pamuğu 

Müslin ve pazen battaniye 

Üsümesin diye yenidoğan gömleği zıbının içine giyiliyor 

Çorap 

Bunlar olmazsa olmaz illaki lazım oluyo kıyafet falan söylemiyorum zsten bğtçene göre onu sen bakarsın çıtçıtlı alt üst takım vs. Her bebek kolik olucak reflü olucak diye birşey yok doğduktan sonra ihtiyaç duyasan alabilirsin bebek arabası konusında kanguruda taşırım dersen arabaya hiç gerek yok boşa yer kaplıyo çoğu bebek de durmuyo zaten hastaneden çıkarken kullanmaya dr. Afalan gderken puset  bmyle ysni başka aklıma gelmiyo valla:))
(149 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Ana dizi kesinlikle tavsiye ederim benim resmen elim ayagim oldu ozellikle bebegin kolik olursa insallah olmaz ama gaz sancisi oldugunda sallanmaktan hoslaniyolar ben o sekildesakinlestirdim hep. Suan 3 aylik hala onda uyutuyorum
(149 puan) tarafından
Hangi marka daha iyi sizce ?
tarafından
(149 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(376 puan) tarafından
Kiraz çekirdeğinden sıcak torba iyi ki almışım. Bir de müslin bez örtüler çok işime yaradı. 
(149 puan) tarafından
O nasıl birsey ki kiraz sıcak su torbasi
(376 puan) tarafından
Kuzum sıcak su torbası gibi ama içine su koymuyorsun kiraz çekirdekleri var. Hani patlarsa su olmasın içinde bebeğe zarar vermesin diye. Mikrodalgada ısıtıyorsun bebişin karnına ayaklarına koyuyorsun gaza iyi geliyor.
(149 puan) tarafından
Kiraz cekirdeklerinden kendimiz yapabilir miyiz acaba :) o kadar çekirdek boşa gidiyor
0 oy
tarafından
Küvet filesi 

Sling 

Müslin örtü 
(149 puan) tarafından
Sling bir nevi kanguru değil mi
tarafından
Yok canım biraz farklı kanguru 3 aydan önce kullanmadım ben slingle yaptım herisimi yoksa kızım hiç durmuyordu sadece kucağımda uyuyordu
(149 puan) tarafından
Ayy inşallah kızım gibi akıllı olur
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ana kucağı yada yere koyup sallanan varya o ben almamıştım kolik olursa onda durur birde düz kafa yastığı 
(149 puan) tarafından
Onu bende istiyorum ama bakalım nasıl olacak
0 oy
(164,043 puan) tarafından
burun aspiratoru pisik kremi bolca zibin fizyolojik su
(149 puan) tarafından
Onlar zaten bolca var evde kızım sağ olsun :D
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bol bol ince battaniye 3 tane vardı yetmedi bi de tabiki ağız bezi. Ben tulum da tavsiye ederim alt üst uğraşmadan giydirirsin hemen tek parça
(149 puan) tarafından
Muslim battaniye düşünüyorum bende. Ama boyutları çok küçük olmuyor mu ya
(5,483 puan) tarafından
Zaten ufacık olacak doğduğundan.
0 oy
tarafından
Ağız mendili

Ana kucağı

Kanguru 
(149 puan) tarafından
Kanguruyu kullanamıyorum ben bel agrilarim var malasef. Teşekkür ederim :)
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Bolca ağız mendili puset muslin örtüler Bepanthol pişik kremi emzirme sütyeni tej kullanımlık külotlar süt sağma makinesi yada pompası canim bunlar benim için hayat kurtarıcılar oldu 
(149 puan) tarafından
Tek kullanımlık külotlar nasıl acaba
(2,606 puan) tarafından
Banada bı arkadas vermişti baby me markasi çok rahat ettim
0 oy
tarafından
Benim en cok işime yarayan puset oldu canim 1 sene kullandım kesinlikle almalısın 
(149 puan) tarafından
Ağır olmuyor mu acaba pusetler kullanmadım hiç
tarafından
Çok hafif değil ama taşınmayacak kadar ağır da degil valla 1 sene boyunca benim elim ayağım oldu
0 oy
tarafından

image

Bu kesinllikle alınmalı benim çok işime yaradı mis gibi yatıyor bebem.. Burun aspiratörü alınmalı ağız mendili bol bol bol alt açma bezi kesinllikle kim yaptıysa Allah razı olsun elim ayağım heryerde seriyorum. Ayrıca kıyafetlerini büyük al ben oğluma 1 3 6 ay aldım şuan hiç biri olmuyor çabuk büyüyor 

(149 puan) tarafından
Reflü yatağı değilde yatağının altına yastık koyuyorum ben doktor öyle söylemişti :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 806 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde Damliskooo (1,257 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,491,861 soru

24,377,853 cevap

348,462 kullanıcı