0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kız kardeşimin kolunda 2 tane morluk oluşmuş fındık büyüklüğünde bir yere vurmadığına emin daha da önce de aynı şekilde göğsünde de çıkmış ne olduğunu bilmiyoruz nedir sizce hastaneye gitmesi gerekir mi bilen var mı 16 yaşında daha bir de 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabikide gitmesi gerekir ama o farketmemiştir  durduk yere olmaz durduk yere olduysa bu çok riskli bir olay
tarafından
Hangi doktora gitmeli
tarafından
Iç hastalıkları bölümü dahileye
tarafından
Tmm teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Araştırma Hastanesi'ne gidin beyaz kan düşüklüğü olabilir riskli bu durumda çünkü belirtisi morarmalarla basliyor
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Nasıl bir morluk 
tarafından
Bir yere çarpmış gibi bir morluk ama bir yere çarpmadım diyor
(6,681 puan) tarafından
Doktora gitsin ya ins önemli bişey yok tur
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Kanıyla alakali bir sorun var
tarafından
Hangi doktora gidilmeli
(3,464 puan) tarafından
Dahiliyeye gitsin onlar gerekirse yönlendirme yapar
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Kesinlikle ihmal etmesin doktora gitsin. Belirli yerlerdeki morarmalar hani vurmuştur falan farkında değildir dersin ama morarmalar bi yere vurmadan çoğalıyorsa doktora görünmesi lazım. İnşallah bişi yoktur farkında olmadan çarpmıştır bi yerlere
tarafından
İnşallah öyledir :(
0 oy
tarafından
Durduk yere çıkan morluklar çoğu hastalığın habercisi olabilir benimde ablam kız arkadaşım teyzemin kızı hep bu morluk şikayeti.ile gitti hastaneye bazen çok önemli olup bazen de kötü bir nedeni olmayan ama illaki bir sebebi vardır durduk yere çıkmazz
tarafından
Aynn öyle çok haklısınız
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Benim de kolumun üstünde olmuş aşı vurulan yerde var ama nasıl oldu hatırlamıyorum Bende illa çarpmıştir
tarafından
Aşı derken hangi aşı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,086 göst.
13 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde prensesinannesii (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (22 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,616 cevap

36,631 kullanıcı

...