0 oy
437 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar ogluma banyo yaptrmstim uyuyordu az once uyandi kucagma aldm kuzenleri sevyordu birden ayaginin titredini hissetim bi ayagi ama bildiniz fazla titredi yani kaynanamlar bisi olmaz dedi her cocukta olabilir ama ben cok korkuyorum cocuk suan iyi iki uc sanye surdu sadce
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Ayagi bosta kalmistir cok normal benim kucuk kizimda da oluyor endise etme
tarafından
Insallah oyledir allah hepinizden razi olsun biraz rahatladm gercekten cok korktum
(342 puan) tarafından
Sadece ayağı bosta kaldigi zman yapar bizde de olur bazen ya kolumuz ba bacagimiz titrer saniyelik hic telas etme icin rahat olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık canım 
tarafından
3 aylk ilk defa oluyor
tarafından
Benim kiziminda emerken oluyordu normal
0 oy
(141 puan) tarafından
Bnm oglumda süt içerken oluyordu arada normal bence
0 oy
tarafından
Kız bunda korkacak birşey yokki niye telâşlandın 
tarafından
Canim kesin derken neye dayanarak  ihtimal verirsinde kesin derken
tarafından
Öyle bir yorum yapıyorsunuz ki sanki çocukta birşey var demem gerekiyor bence çocukta bir şey yok bu dediklerimde n biri ayrıca küçük bebeğe sürekli okumak gerek en çok onlara gelir cin vs şeyler korkutur oyuzden çoğu insan küçükken yaşadığı bu tür durumlardan dolayı zekasını kaybedebiliyor deli olabiliyo bütün deliler büyüyünce mi deli oluyor sanıyorsunuz çocukken başına bir olay geldiği için oluyor
tarafından
Ilk basta kiz nasil  yok durduk yere titresin diyen ben degildim ama 3 harfliyi ilk defa sizden duyuyorum  okumak gerekir ama o bir olay her cocuga 3 harfli geldigini dusunmek degil
tarafından
Durduk yere titrer demedim ben hiç her çocuğu malesef cinler korkutur lohusa dönemindeki anneyi korkuttullari gibi konumuz bu değildi lakin ben ya kötü rüya görüp titredi ya korkuttular yada uyanık kalan beyin etraftan bir sese tepki vermesi sonucuyla titreyebilir dedim bunların dışında zaten durduk yere titremez dedim korkma dedim
tarafından
Hayir uyurken dil yeni uyanmisti kucagmdaydi
0 oy
tarafından
0-3 AY  istemsiz el bacak titremesi normal demişti doktorum gaz sancısı varsa ondanda titretebilir
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Korkma canım bir daha olursa doktora götürürsün 
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Benim kızımda da öyle oluyur du doktor a sordum zamanla geçer dedi geçti
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Benim oglumdada oluyordu canim bosta kalmistir belki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 689 göst.
19 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,557 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 293 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Evlat_hasretii (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 305 göst.
7 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifm41 (2,946 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,714 soru

23,669,370 cevap

309,454 kullanıcı

...