0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (640 puan) tarafından
Kızlar regl oluyorum biraz halsizlik bacak ağrısı birde tüylerim diken diken oluyor bunlar korona belirtisi olur mu acaba ateşim de yok 

3 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yok canim degilsindir bnce
(640 puan) tarafından
İns canım regl olduğum içinde ağrı üşüme olabilir diye düşünüyorum aslında
-Reklam-
0 oy
tarafından
Test yapmadan bilinmez benim de ateşim yoktu yakaladığımda 
(640 puan) tarafından
Aboo korktum bak şimdi
tarafından
Korkma hemen bundan 1 buçuk ay önce falan aynı obur korona belirtilerin aynısını yaşadım üstüne bide ateş vardı hastaneye gittik 2 gun de bir test yaptılar toplamda 6 tane tomografi çektiler meğer kanımda enfeksiyon var mış o yüzden o belirtileri yaşamışım 10 gün boyunca iğne vurdular çok şükür ki geçti ateşim 38 buçuk hatta 39 a çıkıyordu
(640 puan) tarafından
Canım kendimden değilde bebeğime bulasirsa başkasına falan bulasirsa diye korkuyorum dikkat ediyordum ama benden dolayı başkası olsun istemem  dün soğuk su içmiştim boğazım ondan ağrıyor mesela bilmiyorum çünkü içerken ağrımaya başladı susamıştim içtim bende enfeksiyon falandır ins
tarafından
Kız ikisi de olmasın inşallah çok zor çok kötü ikisini de tattim berbat şeyler
(640 puan) tarafından
Olmasın kız inşaallah
0 oy
tarafından

adetten kaynaklıdır canm o dönemler bende de bacak ağrısı olurdu 

tüylerin diken olması da üşüyor olabilirsin 

(640 puan) tarafından
İnşaallah canım bende adet döneminde genç kızken böyle oluyordum evlenince olmadim ama insanda şüpheleniyor yinede korkuyorum
tarafından
evet bu virüs iyice psikolojimizle oynadı her an hastamiyim  diye düşünüp duruyor insan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 334 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia42 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 356 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,558 soru

24,416,575 cevap

351,282 kullanıcı

...