0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (7,096 puan) tarafından

Kizcelerrr:)

Geçen sefer post açmıştım biliyosunuz araba sürmeyi öğrenmeye çalışıyorum ilk seferde cok heycan yapmıştım kocama hatta cinnet geçirmiştim:)

Bugün yine yaylaya giderken arabayi bna verdi biraz limoniydik kandırmış oldu beni:)

Bu sefer heycan yapmadim gayet guzel sürdüm cok zevkli bisiy ya :)

Tabi bir kaç deneme daha yapınca daha sa gelişecek ay yapicam galiba ya o gün ki postumda beni motive eden tüm arkadaşlarıma tesekkur ederim :D 

Canımsınız <3

9 Cevaplar

0 oy
(4,555 puan) tarafından
Direksiyona oturduğunda araçla butunlesiceksin araç senin bir uzvun gibi olacak zamanla 

Bizler çocuk doguruyoruz araba sürmekte neymiş:) yaparsin
(7,096 puan) tarafından
Hahaha ay kiz demi :) ilk cok heyecanlanmıştım zaten o heycani attim olcak bu gidişle cok tesekkur ederim kuzum ♡
(4,555 puan) tarafından
Olur olur kimse anasının karnında ogrenmedi:)
(7,096 puan) tarafından
Dimi kiz ay cok saol motive oluyorum daha cok boyle :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Baştan çok zevkli sonra da bıkkınlık geliyor kuzum sakin ol yeterli sana bir tüyo verim gaz çocuk gibidir narin dokun debriyaj fren kaynana gibidir sonuna kadar bas ani durumda:D

(7,096 puan) tarafından
Hahahahha ay kahkaha attim kiz cok iyi benzetme:))) arabaya binince daha cikmaz aklımdan artik :)
tarafından
Hep aklında olsun yavrum anında öğrenirsin agsg
(13,316 puan) tarafından
Haha kız valla ne güzel demişsin doğru
(7,096 puan) tarafından
Hahahah ayni ya :)))
0 oy
(2,383 puan) tarafından
En güzeli kursta öğrenmek benimki de çıldırttı bende gittim kursa orada öğrendim 
(7,096 puan) tarafından
Ilkte çıldırmıştı kiz heyecandan elim ayağım dolanmıştı ama şimdi iyiydi gayet bende heycan yapmadığım için:))
0 oy
(96 puan) tarafından
Canım ben nişanlıyken aldım ehliyeti o zamanlar cicim aylarıydı kızmıyordu :D
(7,096 puan) tarafından
Bende o zamandan beri diyorum ama anca nasip oldu kiz ama iyiydi ikinci denemede sakinligini korudu :)
(96 puan) tarafından
E iyi o zaman:) ama sana tavsiyem araba kullanırken stres yapma , sanki yıllardır kullanıyormuş sun gibi kullan çabucak öğrenirsin
(7,096 puan) tarafından
Ilk çok fenaydım kiz cok stres olmuştum cok heyecanlanmıştım resmen elim ayağından ateş çıkıyordu ama şimdi gayet sakindim attim o heycani üstünden:)
(96 puan) tarafından
E hayırlısıyla al ehliyeti o zaman :))
(7,096 puan) tarafından
Hadi insallah kuzum :)
0 oy
(11,456 puan) tarafından
Bana bıtkınlık geliyor uzun yola gitsek bana verir kendi uyurdu. Gebeyken bile kac kere oyle oldu bir yere gideriz ben kullanırım o bakınırdı.ne güzel ama canım her kadın ögrenmesi her ihtimale karsı
(7,096 puan) tarafından
Aynen oyle valla ben yeni yeni sürüyorum ya o yuzden zevkli geliyor
(11,456 puan) tarafından
Aynen kuzum
0 oy
tarafından
Mumkunse kulağına pamuk tıka sjsjsjjs:)))
(7,096 puan) tarafından
Hahahah artık cinnet geçirmiyo sakinligini korudu bugün:)
tarafından
Benimki bi kere yırttı kendi yolda zaten seneler once aldim ehliyetimi 11 sene oldu.altıma almış mini cooper birde otomatik bana bağırdı emine annemde ne bagiriyon sus emre dedi. Sjjsjjsj sonra cektim arabayi sağa yürü git dedim aşkım demeye basladi sen benim hanım hanım olduguma bakma cazgır tarafımı hic gormedin sen dedim tamam aşkım haklısın diyor sjsjsj
(7,096 puan) tarafından
Hahahha ay kiz sorma valla ilk sefer ayni benimkide yırttı kendini bi bağırdım en son dayanamadım sen boyle yaptıkça bildiklerimi de unutuyorum ya sus bana birak arabayi yada al başına çal dedim sustu şimdiki denemede de hic ağzını açmadı direk durdu geldi acti kapiyi in al sur dedi ben direk çalıştırdım sürdüm arada bir direktif verdi :)))
0 oy
(145 puan) tarafından
Bende yeni öğreniyorum ilk eşim gösterecekti sadece pedallaru gösterdi:) daha sonra tarla gibi bi yere gittik ben tel başıma kendim süre süre öğrendim ama YouTube video çok izledim sonra direksiyonda denedim şimdi kursta bi parkları öğreniyorum daha iyi oluyor videolara bak canım tavsiyem 
(7,096 puan) tarafından
Bakayim.bende kuzum saol
0 oy
tarafından
Kız daha bu beki hele bir ustalaş sen zevki ondan sonra gör

Takıcan güneş gözlüğünü açacan kafana göre güzel Bi müzik seste baya yüksek camında hafif aralıycaksın ki esinti gelsin offff gel keyfim gel strese birebir :) :) 
(7,096 puan) tarafından
Hahahah ay şuan düşününce bile rahatladim ins inşaa ya :))
tarafından
Yaparsın kız benim en sevdiğim şey bazen birkaç gün binmeyince arabaya kaşla göz arasında binip sokak aralarında şöyle bir dolaşıp geliyorum :)
(7,096 puan) tarafından
Hahhaha ay ne guzel valla benimde esim yurt disina gidicek araba bana kalcak :))) o zamana kadar ustalaşmam lazim :))
0 oy
tarafından
Ayy ben hiç beceremem ya
(7,096 puan) tarafından
Kiz bende oyle diyodum valla ama hiçte oyle değilmiş kimse anasının karnında öğrenmiyo bizim neyimiz eksik kiz :)
tarafından
Valla doğru söylüyorsun kız
(7,096 puan) tarafından
Aynen valla ilk biraz zorluyo oda heyecandan dolayı ikinci sefere atıyosunzaten heycanını rahatliyorsun :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 106 göst.
+1 oy
19 cevap 642 göst.
3 Haziran 2022 Aile kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,586 göst.
27 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 447 göst.
28 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde senykll (425 puan) tarafından soruldu