0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından
Kızlar aranızda hiç tüketici haklarına şikayette bulunup kazanan var mı acaba ben 2 sene önce koltuk takımı aldım vee ön kısımları tutkalla yapıştırılmış bombeli olduğu için buda bir süre sonra birbirinden ayrılıyo vee çökmüş gibi gözüküyo bi kere tamir ettirdik garantisi devam ediyo vee yine çökmeler oldu bi daha tamir ettirsek bi süre sonra çökücek yani tamir edilmesini istemiyorum 7 bin liraya yakın para verdik acaba başvuru yapsam haklı çıkarmıyım

3 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet biz yaptık 1 ayda paramızı aldik bambiden
(667 puan) tarafından
Hmmm gerçekten yaş tahtaya basmışlar:D inş bizdede işe yarar yaa
(4,293 puan) tarafından
Yarar siz servis kayitlari ve koltuğun faturasini sunmaniz lazim
(667 puan) tarafından
Var hepsi yarın gidicem çok saol yardımcı olduğun için:)
(4,293 puan) tarafından
Rica ederim canim hemen 1 ayda veya 2 ayda sonuclanir elinize tebligat ile bildirirler karari :)
(667 puan) tarafından
Tamam canım saol:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben çok başvurup kazandım. Ama böyle birşey değildi. Hakem heyetine başvurmadan önce koltuğu aldığın yer kusurunu kabul edip değişim yapıyorsa yaptır. Yok eğer etmiyorsa etmediklerini dair elinde kayıt ve belge ile garanti kapsamı süresi içindeyse başvur. Sonucu biraz uzun sürer ama haklı bulunursun. 
(667 puan) tarafından
En az 3 kez tamir edilmesi gerektiğini söylüyolar 3 kere tamir edilir tekrar aynı sorunu yaşarsak anca öyle değişim yapıyorlar başka türlü değişim olmuyomuş belge olarakta tamir edildiğine dair belge var o olur mu acaba
tarafından
Him o zaman zor. Siz başvurucaksiniz tamam ama karşı tarafta hakem heyetine cevap vericek. Eğer hicbir şeyi kabul etmezse o zaman haklı bulunursun. Böyle biraz zor gibi geldi açıkçası.
(667 puan) tarafından
O zaman eşim gidip aldığımız yerden kağıt mı alsın yani aldığım yer bi daha tamir diyo ama yaptırsamda bi daha  çökücek vee garantisi de bitmek üzere canım ozaman da başvuru yapamam galiba
tarafından
Bitmek üzere ise şansını dene o zaman. Zaten sonucu baya geç çıkıyor. Sistem üzerinden başvuru yapın ek olarak belgeleride sunun
(667 puan) tarafından
2 3 ay var bitmesine ben o zaman yarın eşimi göndereyim aldığım belki dediğin gibi belge falan alır alamasada artık yinede bi denerim şansımı kız şöyle söyliyim yastığın fermaurı koptu sen tamircisin yanında bulunması lazım demi ama yoktu yanında iple dikti bilğin düğmeleri koptu başka düğme dikti yani hiç memnum kalmadık koltuklardan az parada deil yani insanın içi yanıyo daha yeni bitti borcu artık deniyicem şansımı inş kazanırım ne kadar sürüyo sonuca bağlanması
+1 oy
(6,046 puan) tarafından
Ablam geçen sene bellonadan aldığı koltuklar çöktü. Yazın hemen başvurdu sonbaharda onaylandı parası iade edildi 
(667 puan) tarafından
Peki hiç tamir falan ettirdi mi canım yoksa direk mi başvurdu
(6,046 puan) tarafından
Hayır direkt başvurdu. Ama tamirini aldığınız yer yaptıysa bence bı daha başvurun.
(667 puan) tarafından
Tamirini yaptırdığım yer çökme yapıyo tatlım bombeli olduğu için tutkalla yapıştırılmış onlarda bi süre sonra ayrılıyo adam geldi tekrar tutkalla yapıştırdı ama nafile bende garantisi bitmeden bi şansımı deniyim dedim az parada deil yani 1 ay geçikse kefile kadar arıyorlar ben neden üzerine düşmüyim dedim
(6,046 puan) tarafından
Tabiki. Sonuna kadar hakkınızı arayın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
6 cevap 104 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 289 göst.