0 oy
361 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,666 puan) tarafından
Antil mama sandalyesinde biri unisex yazıyor diğerinde bir şey yazmıyor, kullananlar farkı nedir? Yardımcı olur musunuz sipariş verecektim ama..fiyar farklı var satıcıya sordum malzeme farkı diyorsa nasıl bi fark tipinde var.mı anlamadım 

6 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben ikea antilop kullanıyorum oturma yeri beyaz erkekte kızda kullanır
(1,666 puan) tarafından
Satıcının birinde unisex yazıyor malzeme farkı var yazmayanlarla demişti onu merak ettim.siz alırken unisex yazıyor muydu?
(25,181 puan) tarafından
Biz almadık bana arkadaşım verdi yazıyormuydu bilmiyorum hiç ayakları gri koltugu beyaz bizim
-Reklam-
+1 oy
(164,044 puan) tarafından
bizimkide antilop minderinj alma bi halta yaramiyo beyaz benimki
(1,666 puan) tarafından
Minderini almayı düşünüyorum çünkü daha tam oturamıyor bizim ki..Satıcının birinde unisex yazıyor malzeme farkı var yazmayanlarla demişti onu merak ettim.siz alırken unisex yazıyor muydu?
(164,044 puan) tarafından
hic bilmiyom yaa sitede begenip gidip ikeadan esim almisti
0 oy
(518 puan) tarafından
Kullanıyorum,memnunum,unisex yani kıza da erkeğe de uygun demek,satıcı onu belirtmiştir sadece
(1,666 puan) tarafından
Kimisinde belirtilmemiş unisex olarak.. beliren satıcıya farkı nedir diye sorduğumda malzeme farkı var demişti.. yoksa biliyorum unisexsin anlamını :)))  belki burdan biri almıştır farkı nedir hiç bişey yaxilmayanla nasıl bi malzeme farkı var onu sormak istedim.. sizin ki hangisi?
(1,666 puan) tarafından
Siz alırken bir şey yazıyor muydu? Sanırım bende yazmayanindan alicam çünkü daha uygun
(518 puan) tarafından
Siz bilmiyorsunuzdur diye düşünmedim:))valla:)),satıcı açıklama için yazmıştır bilmeyenler için diğer markalarda renkli olabiliyor çünkü,ben alırken yazmıyordu zaten istediğim bir üründür,Ikea da gidip görmüştüm çok memnunum,temizliği kolay,gittiğin yere götür istersen
0 oy
(4,061 puan) tarafından

image

Ben bunu aldım canim civilin trendyol da kuponum vardı 50TL aldım ☺️

(1,666 puan) tarafından
Link yok tatlım ama güle güle kullanın :))
(4,061 puan) tarafından
Atıyım canım
https://ty.gl/yexxkvll
Kız ben şok 50 TL aldım olmuş 140 TL ben şok 1 ay olmadı daha
(1,666 puan) tarafından
Yaaa öyle canım fiyatlar uçuyor  bizde.erteledince erteldik daha da arttı..  eskiden beklerdik ucuzlardı şimdi öylemi alalım bir an önce diyoruz oyuzden durdukça artıyor çünkü
(4,061 puan) tarafından
Aynn durdukça artıyor Bn almicaktim karşıma çıktı kupon fln olunca hemn aldım dedim bu fiyata çok iyi
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende ondan kullanıyorum hiç öyle bi şey görmedim. Ikeadan gidip almıştım. Ekstra şişme bir sirtligi ve kılıfı satılıyor renkli belki onun maliyetidir 
(1,666 puan) tarafından
Yok canım yaaa minder değil bu bazılarında sanki ekstra özellik gibiyazikmia
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Ben antilop kullanıyorum minderi bebeğim ilk oturmaya başladığında  iyi oldu ama sonradan pek kullanışlı olmadı bile gelene minderden aldım iyi oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 372 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 513 göst.
27 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
12 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1502hanessan (1,666 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,513 cevap

348,984 kullanıcı

...