Ailesi 8 yasindan beri çalıstirmislar eşimde 32 yaşında evlenmek istemiş ama olmaz demişler eşimde beni kaçırdı eşimin evi altını parası ne varsa kendi çocukların hesabina gecimisler esim parayı ver kına düğün yapicam demiş fakat harcadık demişler bende dedim tm daha sonra yaparız dedim ama yeterki ayrı eve çıkalım bize gelmesinler dedim eşimde kabul etti esim ailesini arıyor hakkını istiyor küfür edip yüzüne kapatıyorlar aradan zamn geçti bize gelmek istiyolar biz istemiyoruz bana bi yüzük bile takmadılar bide üstüne ailem brnim ceyizimi gonderdi kullanayim diye onlar eve almadı sokağa attilar komsularin icinde brnde satmak zorunda kaldim iftirada attılar siz olsanız ne yapardınız eşimde çocukken çalışmış gelecegi için çocuklarımızın hesabında olması gerekirken sanki kendileri o kdr sene biriktirmisler gibi kendi çocuklarının hesabına yatırmışlar bu haksızlık biz hakkımızı haram ettik ev eşyasını da kendimiz taksitle aldık hiç yardımcı olmadılar ama çok şükür 6 seneden beri çok mutluyuz 2 çocuğumuz oldu ama gelmek istiyolar pislikler bizimle uğraşıyorlar bize hava atıyorlar sürekli ama bizim umrumuzda degiler artık siz olsanız ne yapardınız ben 6 sene boyunca kendileri ile hiç muhattap olmadım aramadım sormadım