0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Merhaba hanımlar doğuma üç ay var. İlk çocuğum da normal arabalardan hediye almıştı ailem ama indir çıkar zor olduğu ve ağır olduğu için baston aldım net üzerinden yorumlara aldanarak ama ondan da memnun kalmadım. Tekerleğin biri bir tarafa diğeri başka tarafa giderdi sürüşü de istediğim gibi rahat değildi. Onu da sattım şimdi ikinci çocuk için sürüşü çok çok rahat yağ gibi kayacak tarzda istiyorum :) güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var alıp pişman olmayacağım 0 aydan itibaren kullanabileceğim baston araba istiyorum 800 e kadar bütçem var tecrübelerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baston araba sakin alma hoc kullanisli degil canim bende var yıllardır yatiyor
(12 puan) tarafından
Aksine diğerlerinden daha kullanışlı diye biliyorum ama :) diğerleri ağır oluyor
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Ben bunu kullandım çok kullanışlı pişman olmazsın. Büyüdüğü için şimdi tam oturmalı daha küçük bitane aldım günlük gezdirmek için. Ben bunu 500 e almıştım fiyatı artmış

image

image

(13,840 puan) tarafından
Anaa kiz ben ebebekte calisirken bu 250 liraydi. Ne cok zam gelmis ya
(12 puan) tarafından
Baby plus rocket baston düşündüm alacaktım hoşuma da gitti tamamen düz yatırılıyor ama biraz dar gibi geldi bir de kullanırken rahat sürülüyor mu bilemediğimden biraz askıya aldım :)
(25,181 puan) tarafından
Aslında buda tam düzgün yatıyo resimde böyle görünüyo nedense :)
(12 puan) tarafından
Bu taxi modeli sanırım o ise biraz şikayet var bununla ilgili o yüzden yanaşamadım :)
(25,181 puan) tarafından
Evet taxi modeli. Bilmiyorum ben çok memnun kaldım cnm senin kararın
0 oy
tarafından
Postun üste çıksın 
(12 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(8,504 puan) tarafından
Ben Kraft Pop-Up kullanıyorum 5.5 kilo mu neydi 4.katta oturduğum için hafif olanını tercih ettim bir de iki yönlü olsun istedim..  Diğer türlü olsaydı yüzde bin beşyüz nuna araba alırdım dediğin yağ tam olarak o araba . Kızımın arabasına bir şey olursa kesin alirim ama çok şükür arabamız sağlam :)
(12 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama baston ilk tercihim araba düşünürsem yinede not alayım bunun:)
0 oy
tarafından
Baby me aldım bin pişman oldum seneye yaza ömrümüz varsa kenz almayı düşünüyorum 
0 oy
(26 puan) tarafından

image

ben bunu aldim trendyoldan. 350 ₺ daha dün kullandım gayet güzel ve kullanışlı
(12 puan) tarafından
Rahat sürülüyor mu peki
(26 puan) tarafından
Evet cok rahat ve hafif bi elimde kızım bi elimde arabayla rahatca 4.kattan inip cikiyorum hatta :) 3 buçuk aylik kızım
(12 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(282 puan) tarafından

Kesinlikle kabin boy almalısın 

image

image

(12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şekli çok hoşuma gitti marka ve model yazar mısınız kullanışı nasıl rica etsem bilgilendirir misiniz :)
(282 puan) tarafından
Chicco nun var bence çok kullanışlı hem hafif hem yenidoğana da uygun katlayınca falan tek elle çanta gibi taşıyorsun
(12 puan) tarafından
Anladım ona da bakarım ama bu fotosunu attığınız ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim :)
(282 puan) tarafından
Hafif bı araba ağır değil kolay katlayıp taşıyabiliyorsun  memnun olan çok arkadaşım var

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 286 göst.
4 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eymen Alim25 (1,521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 119 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bambam (415 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 206 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzee.&rana (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 291 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bus.41 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,580 soru

24,431,987 cevap