0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,458 puan) tarafından
Kızlar bugün 3. gün ve hala biraz lazımlığa biraz üstümüze yapıyoruz. Onu dert etmiyorum ama iki gecedir çişi gelince kalkıyor ve 1, 1 buçuk saat ağlıyor. Ilk gece lazımlığa yaptı bi daha sabaha kadar yapmadı. Sabah kalkınca işemiş ama yatağına değil yine. Dün gece de çok ağladı biraz lazımlığa yaptı sonra pijamasını giydirince üstüne yaptı hepsini. Bu gece krizlerini nasıl çözcez? 2 gecedir eşim evdeydi ama bu akşam işe gitcek 1 hafta gececi böyle. O bez alayım gece tak 2 canlısın bi de uykusuz kalıyosun diyor. Ben pek gece de bezleme taraftarı değilim sanki gerilicez ya da daha uzun sürcek gibi geliyor bez bağlarsam. Tavsiyelere açığım gece nasıl bir yol izlemeliyim :(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın canım 
(2,458 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Bez bağlama kuzum bez bağlarsan çocuk sürekli bez iateyecek ve tuvalet etiğimin başlamadan bitecek birazdaha sabret gece kalktığunda sakinleştir birde çiş yaprken mi ağlıyor 
(2,458 puan) tarafından
Çiş yapmamak için ağlıyor canım :(
(5,332 puan) tarafından
Kuzum enfeksiyon olabilir çiş yaparken yanma yaşıyordur
(2,458 puan) tarafından
Canım gündüz üstüne yapıyor hiç rahatsız bile olmuyor artık olsa gündüz de işeyemez diye düşünüyorum ya da gündüz de yaparken ağlar agrisi sizisi olsa ama boyle devam ederse gotururum zaten bi doktora
(5,332 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin
(2,458 puan) tarafından
Amin canım sağol

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 150 göst.
6 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cobansehriban42 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
+1 oy
4 cevap 102 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gassiirt (60 puan) tarafından soruldu

406,012 soru

12,170,825 cevap

36,636 kullanıcı

...