0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
evimiz siteli kızım sürekli park istiyor eşimdi sürekli çalışıyor ben indiriyorum asağı dün yüz üstü düştü ağzı patladı burnu soyuldu esim sen niye dışarı çıkarıyor sun bilmem ne 

ya yemin ederim akşama kadar tepesendym o koşma bende koşuyorum parkta bırak çocuk rahat gezsin hoplesın zıplasn diyorlar ama olmuyor iste yaramaz bir kızım var 2.yasını 3 aydır bitirmiş eskiden katılma nöbeti geçiriyordu simdi geçti ama korkuyorum düşüp biyeri ağrısabayılacak diye  evde tek de olmuyor çocuk arkadaşları ile oynamak istiyor ama hani gelde anlat

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya şu çocuğu düşünce kızan eşlere Allah'ım akıl versin sanki bilerek arıyorsun yaa çocuk işte düşüyor yaa düşer biz dusmedikmi 
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Aldin cocugu yere mi vurdun sana neye kiziyo?cocuk bu tabi dusecek
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Valla kızımın yanındaydım mama sandalyesinden düştü iki yaşındaydı yüzü sıyrıldı dikiş var Allah beterinden korusun anne istermi evladının canı yansın.. bu adamlar ne bilmiş yaa
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Çok biliyosa kendi otursun evde çocuk zapt etsin de, sen çalış, bakalım çocuğu yarasız beresiz büyütebilecek  mi! 

Çocuk dediğin düşe kalka büyür
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Böyle eşlere sinir oluyorum ya benim esim de öyleydi evde oynarken bile düşse baksana çocuğa derdi bi gün bam telim attı sen hiç mi düşmedin çocukken ya da kıza çelme filan mı taktım da düştü dedim sustu bi daha ses çıkarmadı.  Çocuk yani bu çok ciddi bir durum olmadıkça düşe kalka büyüyecek hangi anne ister çocuğu zarar görsün 
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Eşin çocukken hiç düşmemiş mi acaba çocuk bu düşe kalka büyücek sen bile isteye mi düşürdün sanki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 252 göst.
0 oy
17 cevap 255 göst.
0 oy
1 cevap 288 göst.

405,844 soru

12,163,424 cevap