0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Kizlar ilk doğumum olacak Allah nasip ederse az kaldı, şimdiden bir sürü şey dönüyor kafamda. Lohusaligi çoğu kadının zehir ediliyor biliyorsunuz hassas davranilmiyor, çok şükür eşimden yana bir kaygım yok ama illa ki düşüncesizce laf soyleyenler olacaktır çevremde. 9 ay boyunca karnimda taşıyıp bütün eziyetini çekip doğurduktan sonra sanki kendileri doğurmuş eziyetini çekmiş gibi benden daha çok hak iddia ederler benden daha çok düşünüyormuş pozlarina girerler diye kendi kendimi sinir ediyorum şimdiden. Bir de doğum şekli muhabbeti var hiç laf söz çekebilen kaldirabilen bir insan değilim şimdiden geriliyorum

3 Cevaplar

0 oy
(3,444 puan) tarafından
Euzubillahiminesseytanirracim Bismillahirrahmanirrahim...

Bacım hele doğur herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok 

İki doğum yaptım

Ne lohusa depresyon u 

Ne bı bunalım geçirdim..
(1,706 puan) tarafından
Tabi ki öyle canım ama ben çok hassasim bakalım inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin
(3,444 puan) tarafından
Hassas olmayan kimse olduğunu düşünmüyorum..

Sen şimdiden böyle kurar düşünürsen karşına çıkar.
Hayırlı doğumların olsun
(1,706 puan) tarafından
Sağ olasın canım haklisin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aah en sinir olduğum dönem :'(

Ama gelene geçene laf soktum ben. Sonra da aay lohusayim ya bi anda geliyorlar işte.  Falan dedim. Asla altta kalıp kendi canımi sıkmadım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben bebeğimle tanıştığım dönemde kaynana görümce dinleyemezdim

(1,706 puan) tarafından
Aynen ya insanın en özel dönemi işte benim cekincemden de bu yüzden, nerede bizim insanimizda o ince dusunce

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 50 göst.
+1 oy
10 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,413 cevap