0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar doğumdan yapalı 1 yıl oldu 5 aydır vajinal mantar sorunu yaşıyorum krem fitil elma sirkesi VS herşey kullandm ama bitti sanarken tekrar başladı. Ne yapacam bilmiyorum. Kesin nasıl geçer bilginize ihtiyacım var 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de kulağımda var malesef sürekli mantar oluşuyor ve aşırı kaşıntı artık kanıyo kaşırken kaç defa doktora gittim ilaç damla vs veriyo kullanıyorum geçiyo bir ay sonra yine aynı 
tarafından
Dermovate kullandin mi
(27 puan) tarafından
Sadece travazol ve fitil yazıyorlar her defasında
tarafından
Ha yok ben arkadaşa sordum
tarafından
Vajinal  enfeksiyin oldum evlendigim ilk zamanlar  böbreklerime kadar  vurdu ağrısı  3 4 kere ardarda oldum  iste  banada  hap vs verdiler duzeldi
tarafından
Yok hiç kullanmadım emzirirken tedavi olduğu için mi bilmiyorum ama yazmadı doktorlar oceral sprey kullandım nibulen damla kullandım eczanede alkol borik hazırladıkat onu kullandım minik damlalat varfı onları kullandım ama geçmedi kulak burun boğaza gittim temizleyip damla vs yazdı onlar da bi süre iyi sonra tekrar
tarafından
Benim kulağımda hafif  egzama  oldu dermovate merhem kahverenkli olan onu kullaniyorum  iyi geliyor kulak pamukcuguns koyup suruyorum dedigim kremi dene ıstersen  ara ara  kasininca kullanıyorum
tarafından
Hamileyim ama şimdi kullansam sıkıntı olur mu? Bi de benimki mantar egzama değil ya işe yarar mı
tarafından
Ise yarardı  belki ama  hamileysen bisey diyemem kullaniliyor mu bilmiyorum.eczaneye danis
tarafından
Tamam canım çok sağol bi aile hekimine sorarım da eğer kullanabilirsin derse yazdırırım
tarafından
Sor canim yesil.renkliside var o.fayda etmiyor  kahverengi  olani al.eger olur derse doktor
tarafından
Tamam canım çok sağol, ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(9,239 puan) tarafından
Ben gratistenn vajina yıkama jeli aldım gecti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 158 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Krk_68-! (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
7 Temmuz 2023 Aile kategorisinde alparslaninannesii (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,600 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu

408,125 soru

12,257,631 cevap

37,277 kullanıcı

...