0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından

Günaydın kızlar yarın oğlumu sünnet için çocuk cerrahiye götüreceğiz 1.5 yaşında önerebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı acaba yanımda ne götüreyim sizce hemen işleme alırlar mı fikir verirseniz sevinirim teşekkürler :) 

7 Cevaplar

0 oy
(12,243 puan) tarafından
Yok canim muayne edip gun veriyor once
(16 puan) tarafından
Tamam teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Büyük ihtimal anestezi ile sünnet olur kan tahlili alıp gün verirler size biz geçen cuma günü sünnet olacaktık yatışımız yapıldı sıra beklerken ben vazgeçtim :D biz olmadık:))

(44,928 puan) tarafından
Kizz niye yaptırmadınn:D
(16 puan) tarafından
Bende senin gibi yapabilirim dayanamam gibi geliyor ya çok korkuyorum canı yanıcak yürüyemicek
0 oy
(44,928 puan) tarafından

6 aylikken yaptırdım dikissizdi klipsli oldu Tamamen iyileşmesi iki hafta surdu biz randevu aldığımız günü sünnet oldu oğlum yanımda bişey goturmedim bı numara büyük bez aldım tek 10 dk bitti zaten sünneti sizede şimdiden hayırlı olsun ve çok çok geçmiş olsun:)

(16 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı ile benim oğlumda olur kurtuluruz çok teşekkür ederim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Bişey götürmene gerek yok canım biz randevu almadık daha önceden doktorlar konuşmuştuk ne zaman isterseniz gelin yaparım dedi direk gittik kestirdik 4 bucuk aylıkken. 
(16 puan) tarafından
Anladım canım inşallah hallederiz hayırlısıyla
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Antalya Gazipaşa dayım 22aylık oğlmu bizde sünnet ettirecektik pandemiden ötürü devlet hastanesinde yapmıyoruz dedi doktor .Siz devlette mi yaptıracaksınız orda yapıyorlar mı 

Hazırlık konusunda bilgim yok post üste çıksın
(16 puan) tarafından
Muğla eğitim araştırma hastanesinden aldık randevu ama yapılıyor or dendi
(7,935 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(2,590 puan) tarafından
22 aylık sünnet ettirdik geçenlerde sağlık kabininde yaptırdık lokal oldu canim
(16 puan) tarafından
Hemen iyileşti mi inşallah yarın hallolur da şu stresten kurtulurum
(7,935 puan) tarafından
biz de eylülde yaptırmak istiyoruz şurda bekleyeyim benim oğlum da 22aylık çok korkuyorum.
(2,590 puan) tarafından
Küçük bebeklere nazarna tabikide daha zor oldu korktu ilk gün biraz uyudu sonra çiş yaparken çığlık çığlığa ağladı 2 gün iyiydi 3 gün biraz ağrısı oldu huysuzdu sonra düzeldi 3 güne kadar çiş yapmaya korkuyordu titriyordu cisi gelince ama şükür iyileşti bitti kurtulduk onun stresinden
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Hangi hastanede ye gideceksiniz ücretli mı 
(16 puan) tarafından
Muğla eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım prof dr çocuk cerrahi bakalımm ne olcak ücret ödemedim henüz yarın bilgi paylaşırım
(5,139 puan) tarafından
Devlet hastaneleri yapıyoruz dedi ben aradım sordum

İlgili bir soru bulunamadı

405,895 soru

12,165,482 cevap

36,622 kullanıcı

...