0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kızlık soyadımıda kullanmak istemiştim ama böyle de çok uzun oldu resmi işlerde, bankacılık işlerinde çok zorlanıyorum acaba bu haktan vazgeçiş süreci nasıl avukat tanıdığım hiç yok ya ne yapmam gerekiyor acaba sadece eşimin soyismini kullanmak için

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nüfus müdürlüğüne gidip dilekçe yazıyorsunuz mahkemeye gerek yok kimlik ehliyet ne varsa onlar değişiyor benimde kızlık soyadım duruyor eşim sildireyim diye bir ara çok bıdı bıdı yapmıştı o zaman bakmıştım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nüfus müdürlüğüne gitmen gerekiyor 
0 oy
(17,260 puan) tarafından
Bende kullanmak istemiştim ama evlilik icin yapılan testlerse bi sıkıntı çıkmıştı bende hastaneye gide gele unuttum kızlık soyadi mi vermeyi
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ben kullaniyorum ikisini ama herhamgi bir zorluk yasamadim canim simdiye kadar, nasil bir zorluk oldu, bende tebdirimi alayım:) nasil degisir bilmiyorum ama
0 oy
(1,185 puan) tarafından

Cok haklisin bnde ayni 50 kere duzeltiyoruz valla 2 soy isimi de kullanmak zor:D ama esime çaktırmıyorum  susmaz valla:D

0 oy
(149 puan) tarafından

Valla bende bir havayla eşimi zorlamistim ama onun haklı çıkacağını bilmiyordum :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 126 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 717 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
38 cevap 1,170 göst.
7 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde SubatKralicesi55 (7,547 puan) tarafından soruldu

408,645 soru

12,280,300 cevap

37,872 kullanıcı

Kategoriler

...