0 oy
1,370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kaynanam evin her işine koşar bütün yük onda bi bekar oğlu var bide kocası bütün gün evde onlara hizmet yemek getir şunu getir bunu getir kadın canı çıkıyor neyse iki gün önce kayınbabam açıktı kaynanamda melemen yaptı o kadar işin içinde önüne koydu bunun içinde salammi var dedi fırlattı tabağı bardağı yerlere bi korktum ki dedim kadını dövecek halbuki salam falanda yok normal melemen yani o günden beri karısıyla konuşmuyor yemek yemiyor kimseyle konuşmuyor kadın yine önüne yemek koyuyor ağzına bile almıyor küfür ediyor eşim sabrediyor yoksa babasıyla kavga etcek bu sabah kadına yine laf etti durup dururken ekmek almaya bile gitmedi oturuyoz böyle aç eşime dedim gelirken alacak bu adama ne oldu birden anlamadım telefonu alıyor yola cikiyor deli deli dolanıyor cinlendimi ne oldu bi tuhaf hareketleri Allah hayra çıkarsın acaba bizim yuzumuzdenmi yapıyor gerçi o çağırdı bizi illa gelin diye 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,172 puan) tarafından
Allah Allah bazilari harbiden tuhaf.. kaynanana sorsana sen yokken de boyle mi tavirlari 
tarafından
Yoo kız biz bi hafta oldu geleli bu 3 gündür böyle oldu dellendi birden kaynanam diyor hoca falan yokmu birden böyle oldu dedi
(2,172 puan) tarafından
harbiden bi okutun baya baya delirmis adam menemende salam ne alaka
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
tarafından
Sucuk sanmistir
-Reklam-
+1 oy
(3,529 puan) tarafından
Yazık kaynana bu yaşta daha kocasından cekiyo
tarafından
Hiç sorma getir götür kadını kimse biyere bile götürmüyor hizmetçi almış sanki bencil
(3,529 puan) tarafından
Zaten iyi insanlar hep o haldeler kötüler mum tutturuyo
tarafından
Kesinlikle öyle
(1,553 puan) tarafından
+++++ kesinlikle üzüldüm kadina. Allah akil fikir versin insallah kayinpederine . Bi okutun adami bnce de.
+1 oy
tarafından
Sonuna yazdign acaba bizim yüzümüzden mi sorusundan once ben ayni seyi düşündüm. Yeni yerinizde kim aynisi olsa ayni seyi düşünür
tarafından
Ne bilim aklıma geldi ama çağıran oydu gerçi 3 gündür böyle oldu birden ondan önce böyle değildi
(446 puan) tarafından
Kız kaynanandâ iş istemesin bizde gideriz köye biraz çok kaldimiydi bizimkide terelellenir
tarafından
Tobe yarabbim insanlar tuhaf
(446 puan) tarafından
Olurmu olur walla erkeklerin hepsi ayni
tarafından
Ay allah seni :D
+1 oy
(3,146 puan) tarafından
Bence sizle alakasi yoktur oyle olsa daha onceden de yapardi. Siz bi baktirin hocaya yinede menemende salammi olur bahane etmis belliki tuhaf yani.
tarafından
Valla bende anlam veremedim ne konuşuyor ne ediyor üstünü bile değişmeden yatiyo
(3,146 puan) tarafından
Allah allah amaci neki. Bi derdi varda diyemiyor mu acaba.
tarafından
Demiyor kız hiç yanımızda oturmuyor böyle yapmazdi
(3,146 puan) tarafından
Garip vallaha ne desem bilemedim.
0 oy
(762 puan) tarafından
Allah kaynananın yardımcısı olsun zor öyle biriyle yaşamak 
(762 puan) tarafından
Sen nasıl oldun cnm var mı halen ağrın
tarafından
Biraz var canim
(762 puan) tarafından
Ne kadar kaldı cnm allah yardımcın olsun
tarafından
15 gün kaldıı
(762 puan) tarafından
Rabbim bi sancıda kurtarsın inşallah cnm dualarım seninle
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ya sizin hayatınız ne kadar olaylı böyle hic bitmiyor sorunlarınız 
(3,141 puan) tarafından
Inşallah bekliyorum
tarafından
Sanane kızın hayatından hry?? İstediği postu açar demek ki sıkıntısı var ki yazıyor sen belli ki 4 4 luk yasiyosn Allah Allah yargılama insanları bnde bakıyorm ki yargıyalayan tek sensin
(3,141 puan) tarafından
Hayırdır sana ne battı
tarafından
İlk önce düzgün konuş ltfn sana ne ki kizin hayatından sana ne oluyor? Hayırdır ilk yardım msn
(3,141 puan) tarafından
Sen bana sanane diye saygısızca konuşurken iyide benim sana bunu yazmam mi yalnis
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Aklıma annen geldi annen senin hakkın da birşeyler diyip kayınpederini korkutmuş olabilir mi ? 
tarafından
Canım bi kaç defa yakaladım o yüzden
(9,647 puan) tarafından
Yok artık:/ kaynananı da hep melek gibi anlatıyorum yazık kadına ya gerçekten üzüldüm:/
tarafından
Köy kadini işte sen ben gibi düşünmüyor ki
(9,647 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun canım:/ inşallah öyle birşey degildir
(995 puan) tarafından
Kendi agzinla söyledin belki kudurmuş olabilir:)))
0 oy
(48 puan) tarafından
Kaynanan vermiyodur :D ondandir o ondannn :D değilse nolcak durduk yerde
tarafından
Olabilir oda :D
(48 puan) tarafından
Öyledir öyle :D bunu bahane et sende al kocani dön evine mis gibi bahane :D kocana da dersin ananla baban rahat rahat şeyetsin diye eve gitmek istiyorum,sen ben gibi kariyi b*k bulursun de :D kız ben olsam çok dalga geçersin kocamla
tarafından
Yok be niye dalga geçim valla ben tek doğurmayı düşünüyorum şuan bide sıcakları
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin canim ya 
0 oy
(658 puan) tarafından
Burda bi hatun vardi onun babasi da birden conmusdu annesini dover soverdi kimseyle iyyy gecinmezdi bitane esinin ablasını dinlerdi ona demislerki doktora ikna et goturelim baklim nesi var neden boyle adamin kafasında tümör varmis ondan boyleymis allah korusun beliki boyle bisey var canm 
tarafından
Aaa hadi ya gerçi bizimki hiç doktora gitmez ki korkar çok
0 oy
tarafından
Giii eylem 3 secenek olabilir  bunama vakası olabilir cinler musallat olabilir olmayan seyleri vwr gibi gorür birde yaşlılık sendromu ama bu senin kayınpederin durumu bi tuhaf kaç yaşına gelmiş kadına ettiği hareketlere şekillere bak hele karı mı buldu desem artık teneşir paklar da anlam vermeye çalışıyorum dur az 
tarafından
Hahah bende çözemedim
0 oy
(304 puan) tarafından
Aynı şeyden muzdariptinm kayınbabam çalışmıyordu kaynanam çalışıyodu akşamda yemek yapıyofu sürekli hizmet ediyordu yok böyle yemek mi olur yok şöyle yok şalçalı yapma diye kavga ediyodu 3 4 hafta bile konuşmadığı oluypdu ama gerçekten deliydi :D
tarafından
Belki buda delirdi olabilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 408 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 798 göst.
0 oy
5 cevap 321 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy