0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar merhaba . Doğum yapalı 12 gün oldu çok şükür . Bebeğim doğduktan 5 gün sonra sarılık geçirdi . Hala biraz burun çevresinde ve gözlerinde sarılık var . Doktor sık sık emzilirse geçer dedi . O günden bu güne geceli gündüzlü saatte bir emziriyorum . Size sorum bu süreci daha kolay atlatmak için başka bir çözüm var mı ? Akıl akıldan üstündür belki bana akıl verebilirsinizdir . 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzirmekten başka bişi yok cnm yarımsaate bir emzir hatta bizim de öyleydi gözünün içi bile sarıydı
(3 puan) tarafından
Aynen bizimkide öyle . En son gözden geçermiş . Emzirmek dışında bı bitki varmış onu ben iciyormusum sütüne geçince bebeğe de geçiyor iyi geliyormuş . Büyükler ona da yonlendirdi ama korktuğum için kullanmadım .
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Sık sık emzir bide evin güneş alan yerde bebegin güneş görsün iyi gelir annem banyo suyunun içine altın koyuyordu sarılığı gitsin diye
(3 puan) tarafından
Altını yastığına astık . Suyuna koyuldugunu bilmiyordum . Bı onunda deniyim . Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Banyo yaptr  cnm  ve  sen kaysı suyu iç  gecer inşallah 
(3 puan) tarafından
Valla kayısı suyu , hoşafı ne varsa içtim . Ama daha sık banyo yaptırırım o zaman umarım işe yarar
tarafından
İnşallah geçer cnm .
0 oy
(1,752 puan) tarafından
58 gun oldı bugun hala sarılığı devam ediyo kan uyuşmazlığımız var 
(3 puan) tarafından
Doktora gittiniz mi peki ? Doktor bişey demedi mi ?
(1,752 puan) tarafından
İki kere ışık aldık sürekli kontroldeyiz şuan düşmeye başladı bizimki kan uyuşmazlığndan oluyo beslenmeyle alaklı değilmiş yani kilo alımı çok iyi şükürler olsun 35 haftalık doğdu kızım
(3 puan) tarafından
Anladım canım . Umarım sizde bir an önce anlatırsınız
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben 2 buçuk ay cektim sarılık degeri 18'di cok üzülüyordum şimdiki aklim olsa uzulmezdim hepsi geçti gitti.
0 oy
(11,690 puan) tarafından
Sık sık emzir tek caresi o bebegim. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 164 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 175 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharafsn (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde birerkekannesii41 (115 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,478 cevap

36,638 kullanıcı

...