+1 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanimlar burnu akıyordu. Tikali biraz serum fizyolojik temizledim . Ama emerken cekemiyor yani nefes nefese kaliyorsanirim balgam olustu onu cekiyim derken ememiyorm of anlatamiyorumda. bogazina kaciyor sut  napicam hoc bilmiyorum brununu temizliyorum o genzine gitti heralde balgam olustu. Bu kalicimidir 

3 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
6aydan buyuse su ver suyla atar balgami ve bebeklerde balgam olusur sf 'lenalakali bir durum degil.Sf'i enjektore çek kafasini lavabonun altina eğ burun deliginin birinden hizlica sık dah guzel temizlenir
tarafından
Ya yapamam ki cok agliyor zaten :(  fizyolojik sıktım ama yatirarak yada birse dedigin gibi uapiyim ben bir burnundan skiyim dimi
İlk defa oldu. Soguk aldi usuttu burnu aki yor ilk defa
tarafından
Ay aydan ben bu hep goruuyordum cesaret edemiyordum yaptim vallahi cikti hepsi ya
(6,200 puan) tarafından
Cok cok iyi bir sey aslinda en kucuklukten oyle yapmak lazim Yatirarak yapinca yarisi icerde kaliyo
tarafından
Yatirarak gercekden hic olmuyor hiccc
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aspiratorle cektin mi fizyolojik sıkıp 
tarafından
Cekiyorum evet
0 oy
(127,618 puan) tarafından

bunu yapmayi dene cok zor ama dene belki yaparsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
17 Mart 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Degistirdimgitti (2,810 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 78 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (767 puan) tarafından soruldu

407,995 soru

12,250,760 cevap

37,135 kullanıcı

...