0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından

Ya kızlar hamilelikte 20 kilo aldım 82yle doğuma gittim şu an 76 kiloyum

Gören herkes çok kilo almışsın diyor bende kendimi kötü hissetmeye başladım artık, sütüm az diyet yapamıyorum doktorum diyet yaparsan sütün kesilir diyor, nasıl kilo vericem :(

7 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Benide her goren kilo almissin diyor ama cocuk emziriyorum  napayim milletin lafi icin sutumun azalacagini biletek diyet falan yapamam zaten iki sene emecek sonra omur boyu istesekte emzoremeyecegiz kilomuz iki sene dursun nolacak 
(3,521 puan) tarafından
Öyle canım tabiki önemli olan süt, diyetsiz spor da bi işe yaramaz galiba
(679 puan) tarafından
Cocugun kac aylik daha kucukse sutun azalmasiin benimki 13 ayluk valla ramazanda oructa sut gelmedi diye 1 ay ustumr basima saldirdi emzirirken kilo verende cok
(3,521 puan) tarafından
5.5 aylık canım küçük daha
(679 puan) tarafından
Bebegin daha kucuk bosver kim ne derse desin ek gidaya baslasin cocuk kulagini kapat cocugunu emzir  bu zamanlar bi daha geri gelmeyecek
(3,521 puan) tarafından
Öyle tabiki canım teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(933 puan) tarafından
Sizene de hatta bir sure oyle insanlardan uzak dur cocuk cikardin ve emziriyosun herkezin bedeni bir deil ki. Sana bisey diyimmi cnm bn anneme ckmisim biz cok kilo alioz dogumlarda bn 50 hamile kaldim 90 la doguma gttm emzirirken 114 kiloya ciktim sonra 60 dustum 60 la hamile kaldim ikinciye 120 rahat olmusumdr emzirme dinemiyle sonra 65 falan oldm geri simdi gine hamileyim 115 120 bulurum gine ben 35 40 arasi kilo aliyom cnku ama suttwn kesince weriyorum direk ha kim ne demis hicccte umrumda deil sende takma kizimi 2 sene oglumu 3,5 sene emzirdim nasip olursa bunuda emzrcem catlagimda war patlagimda hepsiylede gurur duyuyorum ewlatlarimin izi ❤ kimsenin seni uzmesine izin werme 
(3,521 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın hepsini
Öyle kuzum benim de çatlağım var onu takmıyorum da kilo artık rahatsız etmeye başladı kansızlığım var serumla kan ilacı alıcam bana bi tek o iyi geliyor oda kilo yapıyor korkudan onun için bile gidemiyorum, yeter ki sütüm olsun asla diyet yapmam kendiliğinden bitene kadar
Allah razı olsun canım❤️
(933 puan) tarafından
Hic uzulme cnm bnm sutun icinde sut yapan seyler ye sen bi annesin dunyaya can gtirdin her kilonla gurur duy ayrica herkez zayif olcak die birsey yokki saglikla buyut bebegini huzurla mutlulukla ins kuzum
0 oy
(13,768 puan) tarafından
Kizartma hamurisi tatli pilav makarna paketli gidalar yani aburcubur fastfood ekmek bunlar süt yapmaz sadece kilo yapar. Diyet yapmayacaksin beslenmene dikkat edeceksin
(3,521 puan) tarafından
Tatlı harici diğerlerini yemiyorum kuzum
(13,768 puan) tarafından
O zaman bol su ve sporla destekleyeceksin canim
(3,521 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Öncelikle başkaları diyor diye zaten diyet yapma, emzirme konusunda bir deneyimim yok süt neye göre gelir gelmez bilmiyorum ama okuduklarıma göre bulgur  su sut  yeşillik yeşil soğan bol süt yapıyormuş.beyaz ekmek şeker makarna pirinç tatlı bunları dengeli yersen neden kilo veremeyesin ki tatlı ye sut yapar diyenlere ben inanmıyorum doktorlar o diğer dediğim şeylerin süt yaptigini söylüyor diye biliyorum.ben olsam tam buğday ekmeği yerim onucda kahvaltıda yerim diğer öğünlerde yoğurt salata yaparım yemeğin yanına sebze ve et ağırlıklı beslenirsin dediğim gibi emzirme konusunda deneyimim yok ama bu şekilde hem süt olur hem kilo almam diye düşünüyorum atistirmalik olarak tuzsuz kuruyemiş ve meyve olabilir bol suyu da ihmal etmemek lazim
(3,521 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım canım tatlı hiçde süt yapmıyor bizim çocuk doktorumuz tatlıyı yasaklamıştı bi ara bana, çocuğu rahatsız ediyordu
Yani hamurişi kızartma vs ayda yılda bir yiyorum zaten çok tüketmiyorum daha da dikkat ederim gider inşallah
(1,731 puan) tarafından
İnşallah canim kolay gelsin
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bana da öyle dediler önceliğim çocuk ve süt.. bir sene emzirdim çocuk bıraktı ondan sonra verdim zaten 
(3,521 puan) tarafından
Maşallah canım inşallah bende veririm
0 oy
(313 puan) tarafından
Ya nasıl insanlar var ya sanane ulan sanane ya milletin kilosundan bak bacım ben cillop gibi hatundum zayifdim tam 97 ile doğuma gittim bı hafta sonra 86 idim öyle kaldı o kilo kızım 18 aylık çok güzel yemek yiyor nadir emiyor diyete başladım 79 oldum 2 haftada demem o ki çocuğun riskindan kesme sütün cidden kesiliyor ve azaliyor
(3,521 puan) tarafından
Yok canım kesinlikle sütümün etkilenmesini istemem
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Diyetle sutun bir alakasi yok.Yemek sut yapmaz su sut yapar.Bol su tuket ayriyeten galactago damla kullan
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,820 soru

24,377,194 cevap

348,408 kullanıcı

...