Günaydınlar meraba bikac gündür canım çok sıkkın. Komşularımız dört bir yandan saldırıya geçtiler bize. Sebep yok yere. Ben evimi 4 ay önce aldım müstakil bina hani öyle site yada apartman tarzı değil. Giriş kat. Her neyse benim üst kattaki ve yan binadaki ve arka taraftaki kişiler hep akraba abi kardeşler ve ben artık çok bıktım bunlardan kökenimiz Kürt diye sürekli farklı imalarda bulunup bize ters gidiyorlar herkesin merdiven altı kullanılır durumdayken ben merdiven altını rahatlıkla kullanamıyorum bisiklet olsun araba lastikleri olsun hep koyuyolar bizde hep uyardık koymayın diye çünkü kapımın önü ve çok çirkin bir görüntü oluyo ortada. Neymiş efendim burası ortak alan bilmem ne dedik tamam bizde sizin deponuzu kullanalım madem ortak alan diye bu sefer sahada zıt gitmeye başlıyorlar. Arka taraftaki komsumunda klima sesi gece bizi hiç uyutmuyo o derece defalarca uyardık tamam diyip geçiştiriyo.. vallahi bı ev sahibi oldum çok beğenerek aldım evimi ama hiç huzurlu bir uyku uyuyamadım kaç aydır. Ben bunları nereye şikayet edebilirim. Sizin fikrinize ihtiyacım var.