0 oy
1,396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1) Kaç günde bir evi supurur koltukaltı faln çekersiniz.

2) çarşafları kaç günde bir yikarsainiz.

3) mutfak dolab kaç günde bir silinir.

4)camlar halılar kaç günde bir yıkanır temizlenir.

Buradaki çevrem pek temizliğe yaktın dgl sadece koltuk fln çekmeden supurruler o kadar .

Ben hafta bir kaynanamın mutfağını temizlemeye gidiom .eli ayağı tutuo ama temizliği pek beceremio dye .

Hergun o koltuklar açılır içi dışı arkası supurlur silinir .

Haftada bir bütün nevresimler degistirilir .

Hergun her yemekten sonra komple dolaplar silinir.

Halılar hafta sonu esim saolsın halı fırçasıyla fırçalar, 2haftada birde perdeler yıkanır.

Bugün hızımı alamadım sabh 10da supurup sildm .brz önce tekrar evi kaldırırım sildim yastikalri yikadm dolaplar silindi yemek yapıldı bebis uyutuldu bı banyo kaldı yıkanacak .:Dcan sıkıntısı byle bsy galiba:D

30 Cevaplar

0 oy
(4,496 puan) tarafından
2 ayda bir cam kapı dolap içleri elbise dolabı vitrin buzdolabı ve mutfak dolaplarını siliyorum. Haftada 2 gün sil süpür ve banyoyu temizliyorum haftada bir gün  nevresimler değişir ama takıntım var yıkadığım her şeyi ütüleyerek yerleştiriyorum temzilik bezleri de dahil o yüzden toplu duruyor valla  çalışıyorum ancak bu kadar 
tarafından
Op ütüyü saymdm cnm bnde her yikadgm şey ütulenir o allhm emri cnm:)eline sağlık cnm miss gibi ev ♥️
(4,496 puan) tarafından
Teşekkürler canım eminim seninde öyledir ❤️
tarafından
Saolsın cnm bnm ♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hee gün süpürge yaparım ama koltukları çekmem çünkü altı her gün batmıyor sonuöta onları 15 güne bir çekerim tuvalet banyo iki güne bir yıkarım mutfak her gün zaten mecbur yapıyorjn ama dolapları her gün silmem 
tarafından
Hiç sevmediğim işler de var balkon temizlemek çamaşır katlamak merdiven silmek hiç sevmem başkası yapsa derim hep :D
tarafından
Balkonu ben temizlemiom cnm günlük supurum ama detaylı esim yapar takıntılı bı kadinn balkon yikamasini sevmeii egiliosun ediosun der.camasr katlamk deme bna ya bnde ama ütü yaptgm için mecbur :D
tarafından
:D eşin de titiz herhalde
tarafından
Ayy sorma bekarken pis çamaşırlarıyla getrdm eve smdide bndn beter oldu:D
tarafından
:Dbenim eşim hâlâ pis :D
0 oy
(322 puan) tarafından
15 günde bir nevresim değiştiririm. Geri kalan işleri hemen hergün yetiştiğim kadarıyla yaparım. Az evvel ocak aspiratör dolap arası fayans ovdum. Çok rahatladım ohhh gelip geçip hem kokluyorum hem parlaklığına eğilip bakıyom :)) 
tarafından
Ayy miss miss desene bnde çok yapiom onu iş bitio evi uzaktan izliom :Seline sağlık cnm ♥️♥️♥️
(322 puan) tarafından
Teşekkürler seninde eline sağlık gülüm terapi gibi dimi :)
tarafından
Hemde nasıl hemde nasıl var ya ama sonrası çok kötü ağrılar .her akşam aynı laf bdha byle temzlik yapmcm.sabhinda ayy şurayı da silin:D
0 oy
(1,054 puan) tarafından

Hergun dolapmi silinir :'(

tarafından
Ne olck kız bez elinde zaten hemn yıka yıka miss gbi:D
(1,054 puan) tarafından
Yapamam zaten ellerim kaydolmuş okadar yapsam ne olcak acaba
tarafından
Oyle bn diom bn can sıkıntısından yapiom galiba:)
0 oy
(25,198 puan) tarafından

1. Hergün siler süpürürüm koltuk çekmem altları yüksek açık zaten.

2. Nevresimler 3 günde bir yıkanır

3. Mutfak dolapları bayramdan bayrama :D

4. Camlar 2 ayda bir falan halılar yazdan yaza. Zırt pırt halımı yıkanır kız :D 

tarafından
Çocuk var temiz oslun dye cnm :D ♥️ eline sağlık cnm miss gibi ev dha ne olsun ♥️♥️
(25,198 puan) tarafından
Çocugun mikrobada ihtiyacı var :)
tarafından
Yok cnm sokağa gotruom .yurutuim çimenlere oturturuom öyle takıntılı dglm o kadar:)
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Ay smdi bnde temizlik yptm belim koptu zaten agriyordu binada gel askm
tarafından
Gelim cnm ♥️ sen dedn bn mi gelmedm ♥️♥️♥️
(6,853 puan) tarafından
Nerde oturuyon :)
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Keske bende oyle yapabilsem ama malsef cocuklarim cok küçük sadece makine ortaligi toplamak gunluk bulasiklari makineye atmak gnluk isler iste
tarafından
Oyyy masallah masallah kız nasl yestiosun hepsine bn bnmkinden bir tane dha düşüncesine dha alisamiom yapsam mı yapmamsm mı dye Allah kolaylık versin inşallah ♥️
(4,103 puan) tarafından
Inan bnmkilerde çok yaramaz cnm cok zor yetştryorum her şeyi
tarafından
Allah sabır versin cnm ne dycm bilemdm dha yapma bari yetr kız günah kendine
(4,103 puan) tarafından
Yok kiz daha yapmam artik korkudan cift korunma yapvam:))
tarafından
Kız yetr ne çift korunamsi baglat kendni bn ikincide sonra dusunuom ama eşim istemio:)
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bunları düzenli şekilde yapiyosan pravo sana  canım ne zmn ne isterse onu yaparım  keyfime göre yani. Bit.raz seninki hastalığa doğru gidiyor gibi dikkat et kendine .2hafyada bir perde yıkamak hiç duymadım perde dayanmaz ona  süpürgeyi hergün bile acamadim oluyor benim yani çünkü hamilelikte mi bilmiyorum hiç halim yok 
tarafından
Hamilelikten olyr cnm dcm belki snnki öylede bn hamileyken yatak siliodm pis kokuo geliodu:D . halsizlik vardr snde geçer . valla sorma esim dio su tullerin evin dili olsa konuşsa bıktı sndn dye:D
0 oy
(3,139 puan) tarafından

MaşaAllah sana cnm valla ben de temizlik yapıyorum sanıyordum:Dben haftada 2 defa evi süpürüyorum evde kimse yok eşimle tekiz e haliyle pek kirlenmez yerdeki kırıntıları gırgırla alırım normalde her gün.carsaflari haftada 2 gün değiştiririm bazen 3 .mutfak dolaplarını da haftada iki defa elden geçiririm camları ayda bir halıları senede 2 defa yıkarım ama  evi her süpürdüğumde iyice halı fırçasıyla fircalarim bu kadar yakında Allah nasip ederse bir prensesim olacak eş işi artık benim için ikinci planda olacak bebeğim.ve sağlığı herşeyden önemli çamaşır suyuna bayılırım bol bol.kullanirdim da hamileyim diye yasak az kullanıyorum artık 

tarafından
Valla bn HC kismadm kendnmden bnde yatak siliodm hamileyken manyak gbi kokuo geliodu:D esin yardımcı olursa dha rahat yaparsın cnm.aksma paşaya babası bakck bn ütü yapcm banyoyu yikicm saolsın çok yardımcı olur . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
(3,139 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun eşim yardımcı oluyor ama pek anlamıyor temizlikten ağır işleri o yapar kanepe
ve dolap çekmekk perde asma işini eşim yapar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 279 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 138 göst.
8 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sumeyyeali (1,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 639 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde curious (1,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,854 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,614 soru

23,682,268 cevap

310,351 kullanıcı

...