0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Bebeğim 14 aylık çalışmak istiyorum kreşe vermek istiyorum . Bizim gibi bu aylarda kreşe veren var mı ve memnun kaldinizmi . Istanbulda anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yaş altını almıyor kreş cnm.cok küçük birakm bence.bir yıl daha bekle
(49 puan) tarafından
Eğer almazlarsa mecbur bekliycem canım
tarafından
Eşinden mi ayrildin cnm?idare et bir yıl daha bence.ya da bir komşuya anne kaynana baksın çalış.
(49 puan) tarafından
Kreş daha güvenli geliyor bana . Annemle farklı sehirlerdeyiz.  Güvenip birakabilcegim  bir yer yok malesef. Eşimle ayrılmadık canım
-Reklam-
0 oy
(45,238 puan) tarafından
Bilmiyorum ama çok küçük yaa
(49 puan) tarafından
Evet aslında ben hem kıyamıyorum hemde çalışmam lazım
0 oy
tarafından
 belki linc yiyeceğim ama çalışmassan aç kalmayacaksan daha o sabiyi kreş koşelerine bırakma. Kim annesi gibi idare eder biri cimciklese söyleyemez bile burnu aksa sümüklü burnuyla sümükleri ağzında gezer anlamaz kendini ifade edene kadar biri ona zarar verse söyleyecek yaşa gelsin ondan sonra girersin işe. 
(49 puan) tarafından
Teşekkür ederim bi yandan haklisin da bakalım bende araştırıyorum  henüz ama çok iyi bir yer bulabilirsem düşünüyorum
tarafından
Bizim bile zaman zaman kendi doğurduğumuza tahammülümüz kalmıyor kızıyor uz kuzum iyi düşün hayırlısı olsun
(49 puan) tarafından
Sagolasin canım biraz daha bekliyim ben en iyisi
0 oy
(4,198 puan) tarafından
Hangi ilcedesin , Esenyurt'ta artı gelişim anaokuluna sormuştum ben de kızım için 15 aydan sonra alıyoruz demisti
(49 puan) tarafından
Teşekkür ederim Kartaldayim ben canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
51 cevap 2,673 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,188 soru

24,542,135 cevap

360,559 kullanıcı

...