Eşim evlendim evleneli hep aileci ufak bir örnek vereyim ailevi bir olay olsa demiyor bana düşman gibi örnek olarak kardeşi ve eşinin arası açıldı eltim anne evine kuş gitti onu bile söylemiyor Sanki düşman biriyim onu geç işten çıkar benimle vakit geçirmez ailesinin yanında ablaları için ölür tabiki sevecek ama misal abllalari gelir kalır bir ablası gelemedi kocasından kendi kalsın diye izin aldı ben aileme gideceğim zaman yollamiyor kendi ablalalari iki üç ay kaliyor kalmasında değilim tabiki kalacak annesinin evi sonuçta onu geç pikniğe çıkalım yok ablasi dese annesi dese çıkıyor köye gidecekti gorumcemde gidecekmiş onun bile gideceğini demiyor ki bnde giderim diye hiçbir arkadaşım yok çocuklarla bunaldım kontör attır diyorum kizlar aslında çok birşeye girmiyorum wafsab arada intgram ve bura ama aşırı net gidiyor arkadaşım da yok mecbur giriyorum bu ay iki kere kontör yükleme yaptı adama bir günde bitiriyor zaten abi düşük olan paketi yap diyor bana karşı öyle ama ailesi olsa olur ya çok bunaldım artık