+1 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şunun tipine bakın çocuk gördü nasıl sevindi pasamm :) Dün akşam üstü götürdük çok heyecan yaptı görseniz herşeye herkese guluo zaten :D ♥️♥️

image

9 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Atv sine tükürdüğümmmmm yesinler seniiiiii
(25,224 puan) tarafından
Hahaha dayanamıyommm kendimden geçiyom çocuk görünce :D
tarafından
Hahaah ayy en sevdiğim sevme tarzı yaa saolsın cnm bnm ♥️♥️♥️:D
(25,224 puan) tarafından
:)) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
(928 puan) tarafından
Atv n kaybolsunda ben bulayım lan diyeyim bende ahhaha :D
tarafından
Ahhahahah ya siz ne tatlsisiniz öyle ♥️♥️♥️
-Reklam-
+2 oy
(660 puan) tarafından
Hay maşallah Rabbim bahtını güzel eylesin ayağına taş gözüne yaş düşürmesin aslan gibi delikanlı olduğu günleri sağlıcakla göresin bacım 
tarafından
Ayyyy cnm benim saolsın Allah razı olsun ♥️ herkesin çocuğunu rabbim korusun ♥️
(660 puan) tarafından
İnşallah kuzum Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın devir çok kötü bir yandan Rabbim evlat veriyor bir yandan insan endişe ediyor şimdi küçükler ilerde büyüyüp delikanlı olacaklar Rabbim şaşırtmasın inşallah benimde bir aslanım var su gibi maşallah ikinciyi bekliyorum daha cinsiyetini bilmiyorum kısmetse inşallah bakalım
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah cnm Allah gönlüne göre versin ♥️.
Öyle tabi cnm dün gotrdm parka çocuğu 5tane gencecik kız bı küfür bı atar bagirrak konusuolar en sonunda dedm kızlar brz sakın sessiz konuşun burda çocuklar var .haklsin abla dedler ama brz kendmze çeki düzen verin dedm ilerde pişman olacağınız şeyler yapmyn bde yaşları 16 17 tamm bnde 23yasndym ama bn HC öyle olmdm.
Uzun bir ilişkiden ayrılma kız onn kavgası abla dedi tutamdm. Kenmdi doğduğunda mi sevdgili oldnz dedm yaşın da küçük allhim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.hamilelrin duası kabul olur bna da bı dua et cnm ya bnada Allah kız çocuğu nasip etsin inşallah ♥️
(660 puan) tarafından
Her namazımdan sonra dualarımda yer verecegim merak etme canım sende bana dua et eşim asker ilk evladımı onsuz büyüttüm üç yaşına getirdim şimdi bir evlat istedim Allahım nasip etti buda babasız büyüyecek su gibi bir doğum sağlıcakla büyütmek için dua et lütfen
tarafından
Ayyy cnm tüylerim diken diken oldu ya ♥️ rabbim eşinin ayağına taş degdirmesin sağ salim gelsin eve ins her zmn ♥️ sanada allhm öyle güzel bir doğum ve büyütme gücü kuvveti versin ki gözünü açıp kapayana kadar düğünleri görürsün inş ♥️ rabbim sizleri kötülüklerden korusun huzurlu mutlu bereketli sağlıklı hep gulecegin . gözyaşının hep mutluluktan akaacagi bir ömür nasip etsin inşallah ♥️ edcm cnm her dua edisimde snada edicem rabbim yardımcın olsun cnm ♥️♥️♥️♥️
(660 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel kalpli bacım gönlünden geçen bütün duaların kelimenin tamamlamadan gerçekleşsin inşallah
tarafından
Aminn cnm bnm aminnn valla senin kalbinn güzelliği diline vurmuş yüzüne de yansımıştır o . Herkes byle olamio masallah allhm nazarlardan saklasın sni ♥️♥️♥️
(660 puan) tarafından
Valla kuzum laf lafı açıyor ama ben 20 yaşımda evlendim 21/imde oğlumu aldım kucağıma 4 sene lik evliyim eşim evlenirken inşaatçıydı parasızlıktan kaynana kaynata yanına gittim öylr sıkıntılar yaşadım öyle zorluk gördüm ki eşim insaatta çalışırken ekmek almaya para bulamadığımız zamanlar oldu çoğu zMan bırak üstüne başına almayı ekmek alabilirsek ne ala idi bizim için yılmadım kocamın elini bir saniye bırakmadım küçük yaşımda bir sürü sorumluluk aldım çok şey gördüm yaşadım pes etmedim özlem karı olmaz özlem seni bırakır diyenler çok oldu eşime Allah razı olsun bir kere süpheye düşmedi bir defa kötü göz le bakıp sarsmadı evliliği emin ol gün de görmedim ama bırakmadım da şükür ettim ve bir snee sonra eşime uzmanlık yolu açıldı gitti yolladım seni nasıl bırakayım dedi yeni doğum yapmıştım ozman git dedim biz aç kalırız ama evlat aç kalmaz dedim anasına babasına emanet edip gitti neler yaptılar bırakmam için yinede bırakmadım gittikten sonra aslan gibi bir evlat büyüttüm bir tanesinde yolda şimdi önümde eğiliyor zamanının ahkam kesicileri burda görüyorum kocam ilgisiz boşanacam kocam böyle bırakıcam yok anama gidicem yok kıl yok tüy anam beş dakıka uzagımdaydı o sıkıntılara rağmen bir kere çalmadım kapısını herkes sabır etsin ve yolunu elbet bulur
tarafından
Ahh cnm bnm ya ♥️ sabrın sonu selamet derler snnki de öyle işte .nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız cnm ya ♥️ ama bak eşinde kendini bizmams dha çok bağlanma sna Allah ondanda razı olsun .hep byle mutlu olun valla .bnde 20yasinda kaçtım cnm eşime ki bn anltsam varya ooo neler neler esimn amcaları bni kovdu ****** bu dediler dha HC tansmioz bde kayınpederm kaynanamlar saolsın hiç birakmdlar bni bak Herkes nikah ble kiymyin diolardi ikinciyi istioz bnm dha yeni bulask makinem oldu 2sene olck evlym masam yeni oldu kenmdz yaptık herşeyi .annem babam yok babam var ama sadece olmak için var cnm.ahh ahh
(660 puan) tarafından
Seninle çok iyi arkadas olabiliriz kuzum konuşmak anlatmak istersen özelden konuşabiliriz paşanın resmini de batırdım kusuruma bakma =)
tarafından
Yok cnm ya ne kusuru Allah için ♥️ bak o resm masa konuşmazdı işte herşeyde var bir hayr :D♥️♥️
(660 puan) tarafından
Aynen öyle nerdensin kuzum memleket nere nerde yaşıyorsun
tarafından
Bn İzmir'de yasiom cnm istanbulluyum artık Mardinli olduk:D sen nerde yasiosun cnm
(660 puan) tarafından
Ankaradayım orduluyum ben kuzum
tarafından
Uzakmsz ya tüh:/ neyse artık burası var dmi :) konsrz burdan
(660 puan) tarafından
Tabi kuzum istedigin zaman özelden yaz
tarafından
Sende cnm istedgn zmn yazablrsin bna knsrz sohbet edrz:D♥️♥️♥️
+1 oy
(3,100 puan) tarafından
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın canım ♥️
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesii ♥️♥️
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Heleeee yakışıklı ya bak sen maşallah sana❤️
tarafından
Saolsın teyzesi ♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Maşallah rabbim bağışlasın cnm çocuk tabi sevinir onlar mutlu olunca biz dahada mutlu oluyoruz
tarafından
Hemde nasıl cnm ya ♥️ görsen varya kalbi nasl hızlı atio ya ♥️♥️
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Motosikletine de binmiş daha nolsun..:)
tarafından
Dmi kız tavlicaktik ama kız bzi tavladi hemn inmedi de kucagmdan:D motorla kandrdik:D
0 oy
tarafından
Maşallah tatliş oğluşaa:*
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesii ♥️♥️♥️
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kaç yaşında kuzum maşallah çok sevinmiş belli
tarafından
1bucuk ay sonra 1yasinda teyzesi:)
0 oy
(2,523 puan) tarafından

Oyu maşallah paşaya ya valla çocuklar da hasret kaldı parka ama bize çok uzak :ermm:

tarafından
Bzm hemn evin altında tahtın o yüzden ama çocuk ilk defa çıktı oda ayrı bsy:D valla cnm ya olan çocuklara oldu
(2,523 puan) tarafından
Valla öyle ya  tam keşfetme dönemleri ve biz eve tıkalyız. Allah yardımcımız olsun ❤️
tarafından
Amin cnm amin:) balkondan oynarsan olmuo dışarda korjuoz valla napicamzi sasrdk

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 507 göst.
21 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 241 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde pinarsrklc (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 423 göst.
19 Mart 2021 Aile kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu