0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebegim 10 günlük biberona alıştı beni hep reddediyor bıktım psikilojikmen hiç iyi değilim hep ağlıyorum lütfen yenenler yazabilir mi nasıl yendiniz hiç iyi değilim hic

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütün bebeğe fazla geliyor bebek bogulacam diye korkuyor meme tutmuyor ben yaşadım sütünü sağıp az kalanı vereceksin yada az yiyip sütun gelemeyecek benim kilom vardı az yedim sütüm olmasın hemde zayıflayım diye şimdi diyeceksin ki benim sütüm zaten az ondan değil benimkide az di ama süt inince bebek çekiliyor azda olsa
tarafından
Sütüm az zaten emmedigi için bebeğim biberon istiyor sadcee
tarafından
Aynen öyle biberon vermezsen sütun de baya azaldığı bir ana denk getirirsen mecbur memeye tutcak
-Reklam-
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Bende 1 aylık falandı meme reddi yaşadım:( o kdr zordu ki hep ağlardım biberona alıştı avent alayım dedim yine reddi devam etti. Ama pes etmedim 1 ay boyunca memeye süt su zinco damla sürdüm öyle öyle alıştı ama çok zordu bir de her seferinde ya Hadi diye içimden söylerdim.  Çok etkili dene Allah'ın izniyle
tarafından
Memene ne sürdün anlayamadım canım
(1,137 puan) tarafından
Yazmışım yukarda, emzirmeden önce su sürüyordum damlacıkları kalıyordu, kendi sütümü sürüyordum, gazlı bir bebek olduğu için, zinco gaz damlası sürüyordum öyle 1 ay devam ettik
0 oy
(5,180 puan) tarafından
İnstagramda emzirme danışmanları var onlardan yardım almayı deneyebilirsin canım. Bayağı yardımcı oluyorlar. Sadece sayfalarına bile bakabilirsin.
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Maalesef canım benimki 3 ay emdi memeyi red etti bir daha da tutmadı çok zorladım ama olmadı
(1,840 puan) tarafından
Aynı beni anlatmissin
(2,525 puan) tarafından
Hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da Allah can sağlığı versin
0 oy
(100 puan) tarafından
Annesi daha 10 gunlukmus verme biberon simdi anlamaz siringa ile kasik ile besle 5 aylik olduk hala ugrasiyorum gece bi uyurken emiyor  gunduz kucakta hoplatarak ayakta emziriyordum artik oylede almiyor akli eriyor kasik falan cok sinirleniyor illa biberon olucak cok cekersin verme biberon 
tarafından
Almıyor ki mememi çıldırıyor ne yapacam nasıl unutturucam
(100 puan) tarafından
Bu eds sistemini falan deneseniz yada göğsüne sütunden sık ilk günler zor oluyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
25 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 43 göst.
0 oy
4 cevap 72 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,848 soru

23,656,136 cevap

308,740 kullanıcı

...