0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
3 arka arkaya doğum yaptım kilom 85 eşime dedim kilo vermek istiyorum evlrndigimiz kiloma dönmek istiyorum 60 kiloya dedim ver ver iyi olur dedi içten içe kilo vermemi oda istiyormus belli etmiyormus şimdi bnde ne basen ne göğüs sadece karın ve simit bölgesi bel onlar çok var nasıl gider lütfen vermeye çok niyetlendim ama iradem yok tüm gün boyunca evdeyim 3 cocukla

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bak benim postuma Termal tayt aldım bunun etkisini görürsem sanada yazarım al diye şimdiden aşırı terletti beni 

(131 puan) tarafından
İnşallah kuzum eğer etkisi varsa banada de ya
tarafından
Tamam giydim aşırı terletiyo
(7,127 puan) tarafından
Rahime ne kadara nerden aldin
-Reklam-
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Evde spor ve diyet le çok güzel olur bırakma sakın. Başlayınca
(131 puan) tarafından
Kafama koydum ama karnımın olmasida 3 doğumun arka arkaya olmasindan ve sarkıklik kaldı o gitmez değil mi hiç onu görünce çok üzülüyorum
(1,896 puan) tarafından
Gider çok sıkı beslenme uygula ve kas hareketleri mekik şınav vs geçecek canm niye geçmesin daha gençsin yenilenecek sin tazecik olacaksın:))))
0 oy
tarafından
Eskiden o kadar çok kiloluydum ki nasıl zayıfladığımı neler yaptığımı bilmeyen kalmamıştı şimdi hala sorarlar ne yaptın o zaman ne yedin ne içtin., bacak hareketleri yaptım toplasan yarım saat yapardım şınav çekerdim. Sabahları çok erken kahvaltı yapardım ve ılık limonlu su içerdim kahvaltıdan önce. Birde gün içinde kiraz sapı çayı gece yatarken açlık otu içer yatardim 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Benim annem akşamdan sabaha kadar karnına poşet koyuyor sabah aç karına tarçınlı su içiyor ve plank yapiyor hepsi de çok kolay şeyler ve çok güzel kilo veriyor 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bol bol su iç canım bide limonlu suyu her fırsatta iç hamur işini kes makarna ekmek bulgur felan yeme acoktıkca sürekli sebze ye yönel sebze ye bol bol bide yeşil çay iç ben hamileyken bunlarla sadece 5 kilo aldım doğumdan sonra da gitti hemen spor bile yapmadım 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Yürüyüş mutlaka yap ve protein arada sebze ağırlıklı ye kuzum gider merak etme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mmbb (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 391 göst.
29 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 367 göst.