İlk gebeliğimde de idrar yolu enfeksiyonum çıktı bebeğe bulaştı hem ondan hem de zor doğduğu için solunum yolları sıkıntılıydı ondan 8 gün kaldı bu hamileliğimde de enfeksiyonum olduğunu ben anlayıp sağlık ocağı doktoruna yazdırdım bu arada sağlık ocağında hemşire görümcem hiç tahlil sonuçlarım hakkında bilgi vermedi şimdiye kadar bende sıkıntı yoktur bakmıştır diye hiç sormadım e nabızdan bakıyorum sistemde hiç görünmüyor sabah dedim ben tahlillerimi göremiyorum bir sıkıntı var mı diye kalkmış bana ekran resmî atmış tahlil sonuçlarını bişey demedim yeğenim de hemşirelik yapıyor ona idrar tahlili sonucumu yolladım enfeksiyon çıktı kanda galiba düşük emin değilim onu da sordum yeğenim görmedi daha neyse ben buna mesaj attım güya görümcem olacak kendisi yazdığına bak ben çıldırmayım da kim çıldırsın şimdi eşim gelsin ağzına tükürecem ben oraya gitmek istemiyorum dedikçe oraya götürüyor beni bacısı kazansın diye Allah için sizin ebeleriniz de mi böyle yapıyor sonuçlarınızı ertesi gün gidip alıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
1,439,305 soru
23,663,304 cevap
309,098 kullanıcı