0 oy
1,131 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından

İlk gebeliğimde de idrar yolu enfeksiyonum çıktı bebeğe bulaştı hem ondan hem de zor doğduğu için solunum yolları sıkıntılıydı ondan 8 gün kaldı bu hamileliğimde de enfeksiyonum  olduğunu ben anlayıp sağlık ocağı doktoruna yazdırdım bu arada sağlık ocağında hemşire görümcem hiç tahlil sonuçlarım hakkında bilgi vermedi şimdiye kadar bende sıkıntı yoktur bakmıştır diye hiç sormadım e nabızdan bakıyorum sistemde hiç görünmüyor sabah dedim ben tahlillerimi göremiyorum bir sıkıntı var mı diye kalkmış bana ekran resmî atmış tahlil sonuçlarını bişey demedim yeğenim de hemşirelik yapıyor ona idrar tahlili sonucumu yolladım enfeksiyon çıktı kanda galiba düşük emin değilim onu da sordum yeğenim görmedi daha neyse ben buna mesaj attım güya görümcem olacak kendisi yazdığına bak ben çıldırmayım da kim çıldırsın şimdi eşim gelsin ağzına tükürecem ben oraya gitmek istemiyorum dedikçe oraya götürüyor beni bacısı kazansın diye Allah için sizin ebeleriniz de mi böyle yapıyor sonuçlarınızı ertesi gün gidip alıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz 

image

29 Cevaplar

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Görümcen tam dayaklık benim saglık ocagındaki ebem çok iyi ilgilendi sağolsun ben riskliydim gidemezdim idare ettiler beni sonucumu whatdappından resim yollardı doktora sorardı benim doktor yoksa kim varsa ona sorardı allah razı olsun onlardan insanın halinden anlıyorlar insana böyleleri lazım bunlar gibi al parayı otur tipler değil yani.
-Reklam-
0 oy
(12,006 puan) tarafından
Önlem almıcaksa ne anasının gözüne tahlilde ona buna cagırıyorlar?hiçte bile beni hem ocagın ebesi takip etti hem kadın dogumcu. Ebe kendi numarasını bile verdi aklına takılan sor dedi. Tahliller için ertesi gun bile gitmedim
0 oy
tarafından
Bnm gittiğim sağlık ocağı öyle değil ters Bi durum olduğunda hemen ilaç yazar ya da sevk yazar devlete gönderir aşırı ilgililer ALLAH razı olsun hepsinden. Bide senin sonuçlarına aile hekiminin bakması lzm yani 
0 oy
(579 puan) tarafından
Bizim aile doktorumuz bı sknti gördüğü zaman ararlar saolsunlar sağlık ocağına bile gitmeden çok ilaç yazdırdım tahlillerde sorun çıktığı zamanda aradılar ilaç yazdım der git al ilacını der bende gider alırım sağlık ocağı doktorumuzla aramız çok iyidir 
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Canım sen şstemezsen test yapmazlar öyle bir zorunluluk yok. Gel kan testi yapıcaz dediğinde ben kendi doktoruma takibimi yaptıryorum test yaptırmak istemiyorum demen yeterli.

Ve test sonucunu sen gidip çıktısını alıp hekime götürmen lazım onlar sen istemedikÇe sisteme girip bakmıyolar malesef. 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Tatlım tahlil sonuçlarının peşine sen düşeceksin.madem yatırdın ertesi gün gidip sağlık ocağı Dr una sonuç göstereceksin. Sen Dr a götürdündemi ilaç yazmadı. Kimseye kızmaya hakkın yok. Corona asilarindan dolayı zaten sağlık ocağı ebesi hemşiresi çok yoğun. En azından yaptırın testi gidemedin gorumcene söyle sistemden baksın. Herkesin testine tek tek bakıp dönüş yapacaklar diye bişey yok. Burası Türkiye sağlık sistemi okadar gelişmedi
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Bos boş konuşmasin arayip,san ahaber vermek zorunda.Hamileyken bile direk ariyolar.Ayriyeten enfeksiyonun bile olsa saglik ocagi fitil,krem,ilac yaziyor
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Sağlık ocağı nasıl önlem almıyo benim gittiğim aile hekimim her ay benden idrar testi olsun farklı aylarda kan testi olsun tansiyon ölçme hep istedi ve en küçük bi enfeksiyon riskinde hemen hap yazdı ve çok güzel ilgilendi ondan Rabbim binlerce kez razı olsun ama sonuçlarımı alıp ben yanına gidiyordum...
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Görümcen senin özel asistanın değil bunun takibini sen sağlayacaksın 2 3 günde sonuç çıkar gidip dr gösterirsin boşuna atar yapıyorsun Görümcen yüzde 100 haklı yani senin peişne mi düşecek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
3 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,439,305 soru

23,663,304 cevap

309,098 kullanıcı

...