0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar hafif kullanışlı ekonomik bir bebek arabası önerisi verir misiniz aracımız var çok şükür çok kullanacağımız bir şey olmayacak bebek arabsı zaten ama lazım olursa diye alacağım o yüzden ekonomik olsun istiyorum yardımcı olur musunuz fikrim 300 500 tl arası bulabilrsem

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bende surda kalayım da bende senin gibi aynı durumdyim bacım,aracımız var doğumum da eylüle denk geliyor o yüzden bı daha ki sene yaza girerken alicam inşallah kışın ne bı yere gidebiliyosun nede arabayı kullanabiliyosun birde yasaklar var maluuum :D o yüzden bende şimdiden bakıyorum bebek arabası iki gün önce e bebekden baktım yolumu üstü diye yeni açıldı bizim buraya diye anaaaaam o ne öyle 5 li hastahane çıkışları 80 90dan başlıyor zibinlar 15 bebek arabaları desen 2500 3000 en ucuzu hele besiklerr el uzatilmiyo anam anam çok pahalı :(
tarafından
Aynen canım valla bu zamanda o kadar zorki bir biberon yüz lira mama zatrn ateş pahalı inşallah sütün yeterli olur bol olur
tarafından
İnşallah bacim
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Benim araba hafif memnunum baybay care matka 8 kilo 
tarafından
Sağol canım bakayım
(5,330 puan) tarafından
Ben 450 tl almıştım bilgin olsun cnm
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Fiyat araligi belirt bence daha cok yardimci olurlar
tarafından
Düzelteyim canım 300 500 arası düşünüyorum
0 oy
(72 puan) tarafından
Kabin boy bebek arabalarına bak hem hafif hem diğerleri gibi büyük değil 
tarafından
İlk kez duydum :) inceleyim sağolun
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Benimki de hafif sayılır sürüşü çok kolay baby plus canyon bak istersen genel olarak herkes memnun
tarafından
Sağol canım bakayım
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bizimde arabamız oldu için ben letgodan aldım hiç kullanılmamış çok uyguna ordan bak istersen
tarafından
Sağol canım bakayım bi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 121 göst.
3 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
26 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kubraumut (3,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.

413,999 soru

12,460,450 cevap

46,693 kullanıcı

Kategoriler

...