0 oy
326 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından
Kızlar lütfen yardımcı olun. 5 gün önce sezeryan oldum. Bugün ayağım halıya takıldı öne doğru yere düştüm. Göğüslerimin ğstüne düştüm. Karnım çok baskı hissetmedi ama korkuyorum bir şey olmuş mudur ameliyat yerine. Sizce dr gitmeli miyim.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun ağrınolursa git tabiki
(92 puan) tarafından
Genel olarak zaten ağrım var o yüzden emin olamıyorum
tarafından
Düştükten sonra ki agrin çoğaldı mı
(92 puan) tarafından
Hayır öncekiyle aynı
tarafından
İnsallah birsey olmaz
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım lekelenmen şiddetli ağrın dikiş yerinde gözle görünür problemin yoksa korkma birşey olmamıştır
(92 puan) tarafından
İnşallah ya aşırı korkuyorum şuanda
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Takip et dikişlerinde anormallik olursa ya da ağrın olursa gidersin. Geçmiş olsun çok dikkat et. Okuyacak birileri de varsa sana felak nas ayet-el kürsi okusunlar
(92 puan) tarafından
Çok teşekkürler
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Geçmiş  olsun  birsey  olsaydı  ağrıdan  duramazdın  bence3 canım  ama  içinin  rahat etmesi için  bi gözük derim 
(92 puan) tarafından
Eşimş bekliyorum geldiğinde gidecem
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Dikiş yerine bak canım ağrıma sızın değişiklik varsa git geçmiş olsun dikkat et tatlım 
(92 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(914 puan) tarafından
O da bir şey mi ben de 5 6 günlük sezeryanlı iken durmadım evde az hava alacağım diye dışari çıktım yerde buzdu kaydım düştüm popomun üstüne . Çok korktum ama şükür bir şey olmadı .
(92 puan) tarafından
Bende acile gittim şuan için bir şey yok. Yarın ayrıca dr görüneceğim. İnşallah yoktur bir şey
(914 puan) tarafından
Yoktur canım Allah'ın izni ile kanama falan sancı olmadgi sürece bir şey olmaz
0 oy
(124 puan) tarafından
Ayy gecmis olsun bende 4. Günde banyoda kayip düşmüştüm agrim olmadi ama korkudan gittim şükür birsey olmamisti sanada olmamistir insallah 
(92 puan) tarafından
Çok teşekkürler inşallah benimde iyidir içerde durumlar

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 575 göst.
7 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 553 göst.
0 oy
4 cevap 404 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde M.D (1,583 puan) tarafından soruldu

412,218 soru

12,409,295 cevap

44,766 kullanıcı

Kategoriler

...