0 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kizlar dün eşim calismaya gitti uzağa dün akşam bı anda kotulesmis dün gitmişti sabah dün aksam görüntülü konuştuk gözleri kipkirmiziydi burnu falan akıyordu bugünde öyle çok kötüydü daha yeni aradım nefes alamıyor zor alıyordu covidden korkuyorum ama daha dün gitti bizde birşey yok ve bı anda oldu dün akşam içimi bı korku sardı kızlar neden bı anda öyle olduki hava değişikliği bu kadar etki eder mi burası serin nigdedeyiz Adana'ya gitti orası çok sıcak olduğundan havasimi carptiki?

5 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Kronik hastalığı var mı canm 
(3,100 puan) tarafından
Yok canım öyle kronik rahatsizligi
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Test yaptirmadan bilemez ve dun gitmesi bir seyi degistirmez sizin yaninizdayken de kapip,gitmis olabilir ve esiniz covidese sizde de beliti olacak diye bir sey yok.O yuzden gidip bi test yaptirsin en azindan varsa karantinaya girsin
(3,100 puan) tarafından
Canım dün hastaneye iş için sağlık raporu almaya gitmişler akşam şantiyeye gidince başlamış ateşi falan varmı hiç bilmiyorum konuşamaz durumdaydi
(6,200 puan) tarafından
Dedigim gibi bi covid testi yaptirsin kan fln aldilarsa kan dogru sonuc vermiyor suruntu yaptirmasi gerekiyor ya da gunesin altinda cok fazla oturduysa ondan da olmus olabilir ama kuru oksuruk,eklem agris vs gibi belirtilerden birisi varsa hastaneye gitsin
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Bişeye alerjisi var belki de ?

Güneş çarpmış da olabilir 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Hava değişikliğinde olabilir. Ben balayında hava değişiminden dolayı ertesi sabah yatak döşek yatıyordum otelde bogazim şişti ateşim çıktı. Belki hava değişiminden kaynaklı olabilir.
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Hava değişiklıği olabilir biri serin biri aşırı sıcak nemli bir yer

İlgili bir soru bulunamadı

406,010 soru

12,170,753 cevap

36,636 kullanıcı

...