0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
1 hafta önce doğum yaptım doktor dik oturma dedi ama bebeğim de sarılık olduğu için hastanede yatıyordu yanındaydım bende, böyle olunca ister istemez oturup kalkmak durumunda kalıyor insan, bugün eve çıktık ama farkettim ki dikişler hala duruyor ama dikiş aralarının birinde hem açılma hemde bir miktar kananama var lavabodan sonra peçeteyle silince geliyor. Endişe etmeli miyim? Başına gelen varmı? 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doğumdan sonra oturma diyen doktoru ilk defa duyuyorum ben oturdum hep oturmadan bebeği nasıl emzircezki zaten dikişlerde öyle hemen düşmez canım durması normal 
(344 puan) tarafından
Açılma olması birde açılan yerde kanama olması endişelendirdi beni o yüzden telaşlandım
-Reklam-
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Endise etsende tekrae dikilmiuor canim benim tekrar geri acilmisdi hatta dogumdan 7 ay sonra kabiz oldum dikis atilan yer yirtilmis hatta ben hamjle oldugumu ogrenmisdim kanamayi gorunce dusuk yapiyom sandim ama degilmis megersem yirtilmis tekrar  bide benim dikislar 40 ciktiginda kendi kendine dusmusdu orasi hep islak ve nemli oldugu icin gec iyilesiyor dikisler gec kuruyor
(344 puan) tarafından
Dikiş arasının açılması normal o zaman demi endişe etmeme gerek yok
(2,765 puan) tarafından
Yani endise edilcek bi durum aslinda ama t3davisi yok yapmiuorlar
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Dikişler 20 gün sonra düştü ben de canım , sen orayı temiz ve kuru tutmaya çalış.  
(344 puan) tarafından
Dikişler değilde dikiş aralarının açılması endişelendirdi beni normal bir durum mu bu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 311 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 521 göst.
6 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,493,198 soru

24,397,962 cevap

349,905 kullanıcı

...