0 oy
1,022 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar benim annem babam sağ çok şükür ve 6 kardeşiz 3 kız 3 erkek babamin 3 evi vardı hepsini abilerime verdi yani ayırdı şimdide kendine ev alacakmis tekrardan ama bu evide abimin çocuklarına veriyor yani kızlara hiç birşey yok bu arada abim boşandı 3 çocuğu var onlara bırakacam diyor anneleri yok diye ölmeden ayırdı malını elde birşey kalmadı Allah korusun boşansam gidecek yerim yok yani bide zaten sakin boşanmayin diyor biz kızlara yani bakmam diyor ama abimin çocuklarına bakıyorlar babam ve annem simdi gelelim diyeceğime annem iş olursa ev temizleme felan beni çağırıyor ama yengelerime hiç birşey demiyor iş yapmada biz kızlar ama para vermede mal mülkte abilerime veriyor yine çağırdı beni temizliğe yengemlerde arıyor gel yardıma diyor annen bizi aradı temizlik yap dedi sende gel mecbursun sen kizisin biz mecbur değiliz diyor ama paraya gelince bizde ailemizden para almadık vizede kimse birşey vermedi sizin hakkınız yok diyorlar ben gitmedim ama temizliğe 2 küçük bebeğim de var bakacak kimsemde yok diyorki babasına bırak ben gitmedim diye annemde bnle küstü konuşmuyor gelde delirme yani eşim de diyor herseyi erkeklere vermiş baban yengelerin gitsin ama haklı adam siz olsaniz ne yapardınız

23 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ben olsam bende gitmezdim ama insalalh annen baban o gelinlerden kötülük bulup da size muhtaç olmazlar çok samimi olma bence biraz kendini çek kocan da doğru diyor kullanacak insan arıyorlar ayıp ya çok sinirlendim şu an 
(316 puan) tarafından
Evet bn eşime hak veriyorum bana diyor senin kullanilmani istemiyorum yoksa annendir babandir git görmeye kal orda ama seni kullanmasın annen diyor çünkü bana eşya bile almadı herşeyimi ben kendim yaptım aldim evlenince
-Reklam-
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Gitmemekle iyi yapmışsın. Aynısı bana yapılsa mesafeli olurm. Hiç bir işlerine de gitmem. Kızlara bişey yok diye söylediklerinde o zaman kızlardan da iş iyilik beklemeyin. Malınızı kim yiyorsa o yapsın demeliydin. Anne babam diye gelir elinizi öperim hal hatır sorarım. Ama sen beni evlat saymayıp bütün herşeyi oğullarına verirsen her seyini de onlardan bekle derdim. Boşansan da bakmam diyen adama haklısın bende sana yaşlanıp yataklara düşersen bakmam derdim. 
(316 puan) tarafından
Dedim cnm sana asla bakmam.dedim ve ablamda öyle dedi eğer onlara verdiysen bizden iş bekleme dedi anneme bnde dedim tabi
(3,106 puan) tarafından
O zaman çok kafaya takma canım. Hem suçlu h m güçlüler. Asıl sizin küsmeniz lazım
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Gitmeyin annemde aynısını yaptı birde üstüne demedigi kalmadı bende şuan görüşmüyorum . Parasını kim yiyorsa işini o yapsın boşverin . Yengelerinizin ailesi vermiyorsa onlar onların sorunu . Sizin ailenizin yaptığı sizin sorununuz onlara yorum pek düşmüyor .. benim eşim göndermez bende gitmem öyle zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 510 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,200 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 790 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nirkurnaz (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,948 soru

24,422,539 cevap

351,698 kullanıcı

...