Icimi dökmek için yazıyorum sadece benim annem mi böyle merak ediyorum. Annem üniversite mezunu çalışan bi kadın çok iyi maaşa mala mülke sahip. Çocukluğumdan beri bana sevgi göstersin ilgi göstersin diye ağzının içine bakarım diğer anneler gibi asla sarılıp öpüp annem yavrum canım demezdi hep mesafeli hep soğuk. Ergenlikte bile annemle konuşmam gereken şeyleri arkadaşlarımdan öğrendim. Teyzelerim kızlarıyla konusuyor telefonda 30 40 dk benimki bunlar kızlarıyla ne konusuyor bu kadar hiç anlamıyorum diyor kendisi benimle 3 4 dk anca konuşur nasılsın iyi misin Tamam o kadar. Maddi olarakta çok ac gözlü hamileyim 3 aydır sağlık sorunlarım nedeniyle annemlerde yatıyorum geceleri soğuk oluyor diye elektrik sobası yakayım dedim aklı çıkıyor resmen bi ara evime gideyim dedim denemek için hiç gitme sana kim bakacak demiyor kocan bakabilir mi acaba diyor babama dönmüş evine gitmek istiyormuş kızın diyor gidecek olsam direk yollayacak. Sıkıldın mı anne benden dedim bir keresinde sıkılıyorum bazen yalan yok diyor. Ayağa kalkamıyorum çoğu zaman yemek bile yapıp bırakmıyor işe giderken bu kız ne yer demiyor anlatacak daha o kadar çok şey var ki şımarık resmen geçen hafta gidip kendine 400 liraya ayakkabı aldı 300 liraya çanta aldı bana gelince hep hesap yapıyor halbuki... daha ne diyim