0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Bebegim 14 aylik bende temizlik takintisi var  dökecek batiracak diye herseyi kendim yedirip içiriyorum bi tanidigim cocugu kendi haline birak kendi döke döke yesin bardagi ver eline suyu kendi icsin kasik catali ver kendi yesin dedi sizce ben yanlis mi yapiyorum sizinki ne zaman kendi yedi

12 Cevaplar

0 oy
(5,330 puan) tarafından
10 aylıkken 
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Dökecek değilde çok boğulma teklikesi atlatdı dişleride yok o yüzden eline vermedim daha ekmekden başka bişey
0 oy
tarafından
11 aylık bazen önüne koyuyorum döke saça yiyor 
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Benimki eliyle yiyo 13 aylık kaşık çatal daha kullanması için erken mama sandalyesine koyuyorum parça parça alıp yiyo. Benim yedirdiğim de tabiki oluyo. Doydugundan emin olmam için benim yedirmem daha önemli benim için. Altına sofra bezi ser canım ona dökülsün madem
0 oy
(549 puan) tarafından
Ben doktora sordum 1 yaşında dedi daha erken dedi bide iki üç kere boğulma tehlikesi geçirdi korkuyorum
0 oy
(1,430 puan) tarafından
13 aylık çorba türünü ben yediririm sadece 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Vala şekerim ek gıdaya geçtikten kaç ay sonra zaten otururken felan eline ekmek tır bişey dir gözümün önünde olacak şekilde veriyroduk şuan beş yaşında zaten kendi yiyyor emin ol hala döküyor tatlım yani
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Vala şekerim ek gıdaya geçtikten kaç ay sonra zaten otururken felan eline ekmek tır bişey dir gözümün önünde olacak şekilde veriyroduk şuan beş yaşında zaten kendi yiyyor emin ol hala döküyor tatlım yanii
0 oy
tarafından
Ne yazıkki canım yanlış yapıyorsun kendi haline bırakmalısın ileride çok zorluk çekersin büyük kızıma bende öyleydim temizlikten ziyade kıyamıyordum ben kendi yese doymaz yarısından fazlasını döküyor diye ama şuan 5 yaşında hala daha bazı şeyleri yemekte güçlük çekiyor önüne hazır bekliyor ama küçük kızım da öyle yapmadım 1 yaşını yeni geçmişti önüne koydum her şeyini döktü saçtı yedi şimdi 2 yaşında kendi kendine her şeyi yer maşallah 
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Bn 6.aydan itibaren hep önüne koyuyodum cnm..elini fln sokyodu hep ama o sekilde alisti..9.aydan itibaren eliyle tutabileceği seyleri hep kendi yedi..suan 21 aylik ve kasik catalla kendi yiyo
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kendi bebeişimden değilde kardeşimden biliyorum canım 8 aylıktı kendi ağzına atıyordu 1 yasında kendi çatalı kaşığı tuttu
0 oy
tarafından
23 aylik bazen onune koyuyorum doke doke yer ama doyuo doymadigini anlayamadigim icin hep ben veririm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 98 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 259 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 662 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1234e (713 puan) tarafından soruldu

412,972 soru

12,433,397 cevap

45,740 kullanıcı

Kategoriler

...