Kızlar demin eşim elinde kocaman çiçek bide altın kolye alıp gelmiş çok sevindim şaşırdım eşinizin size hediyesi oldumu yılbaşı hediyesi aldımı
Yilbasi flan fasa fiso ciktik guzeel bi alisveris yaptik cok yorulduk ama değdi miniğimizin alisverisine ciktik baya bi eksigimizi tamamladk cok sukur tabii bikackez daha cikmamz gerekicek eksikler icin :))
Balık almış canım pisordi yedirdi tamam bitti o kadar ::))))) huzur olsunda önemli degil
Eşim hediyee yerine erzak alabilsede makarna çorba yemesek en güzel hediye bu sebze meyve bakliyat.
Kayinvalidesiyle yasayan, eşi çalismayan , ekonomik sıkıntılar çeken birçok insan var. Ben bu tür maddi konuların burda paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Dışarda yedik, çocuk hediyesi , yıldönümü hediyesi vs vs . Bir müslüman Açın yaninda tokum demez.
Topa tutarlar şimdi seni yılbaşı hediyesi ne diye :D güle güle kullan Allah yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin :)
Ne alacaklı öküz biz gavurmuyuz diyor bende elindeki telefon türk mali dedim .Öküz iste yılbaşını bile kutlayaniyoruz
Malesef gerek yok öyle şeylere bı o eksikti derim
Güle güle iyi günlerde kullan canım.esinin içinden gelmiş almış ne güzel sana da zevkle kullanmak düşer.
Almadı tabikii , senede bir doğumgünümde çiçek alır buna da şükür.
Kar kuresini cok sevdigimi biliyor kar kuresi almis :) cok sevindim :)
Ne kadar güzel düşünceliymiş eşin güle güle kukla canım :)
Ah ah biz yilbasi kutlicaz diye herseyi hazirladik yyaptik ettik sagolsun hediye alamazsada disariya yemege cikartti evde bosa ugrastm okadar dilek balon ucurttuk videoya filan cektik asl hediye esim benm ve bebisimiz
Bana annem e ablam a kırmızı gül getirdi;) dün bot almıştı bana yeni yil hediyesi bende kemer ve cüzdan aldim.
1,486,253 soru
24,298,559 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın