0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
Kızlar dün görümcemin kınası vardı evi falan temzilemiştim dünde kınada bi şki oynadım ama az sürekli ayakda kaldım misafirlerle ilgilenmek için bugünde sabah uyandığımda hafif lekelenme şeklinde kan gelmişti doktora gittim bebekde bir sıkıntı yok cok  şükür ama 1 hafta önde haftası dedi nedemek oluyor kötü birşeymi 

3 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Hayır kötü bir şey değil yani gelişimi güzel demek 
(91 puan) tarafından
Cok şükür doktorlar neden böyle korkutuyolar insanı acaba
(785 puan) tarafından
Yok canım korkutmak için dememislerdir bence ilk bebeginmi olucak
(91 puan) tarafından
Evet cnm ilk bebeğim
(785 puan) tarafından
Tamam işte ilk olduğu için doktorların dilini tam anliyamamissin rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin haftasına göre ileri demeleri hep iyi bir şeydir kafana takipta üzme kendini birdaha
(91 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim sağol
-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Kötü bisy olurmu canm bebeginiz gelişimi önde saglikli yani bnmkide 4 hafta ilerde gidiyormus
(91 puan) tarafından
Kanamam olunca sanırım cok hareket ettim yoruldum ondan oldu serum taktılar 2 tanede illaç verdi acılman olmasın diye erken doğum olmasın diye öyle birşeyde demedi erken doğumla ilgili sadece önlem aldı sanırım ama bebeğimin herşeyi iyiydi çok şükür kilosu boyu hareketleri falan
(1,334 puan) tarafından
Masllh iyi olsun sizde bidaha yormayin kendinizi
(91 puan) tarafından
İstemsiz oluyor şimdi görümceminde düğünü yarın olucak dün kınasıydı gene gidicem ama bu sefer hiç birşeye dokunmıycam
0 oy
tarafından
Kilosu boyu gelişimi haftasindan  büyük  yani güzel beslenmis  canım iyi birşey bu
(91 puan) tarafından
Şükür diyelim o zaman cnm kanamanın olmasıda yorgunluğumdan  oldu sanırım çünkü herangi bir sorun görmedi haftasından başka haftasıda gelişimi güzl bakmışım oluşuma demekki
tarafından
Kaç haftalık kuzum bol bol dinlen
(91 puan) tarafından
Normalde 26+1 günlükdü şimdi 27 pldu cnm önde olduğu için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy