Selam kizlar aylik kuaföre ne kadar oduyorusnzu
Ben hic kuafore gitmiyorum kaşımı biyigimi kendim aliyorum agdami kendim yapiyorum sacimi kendim duzlestiriyorum maşa yapıyorum. Aylik agdaya 5 lira verip aliyorm . Yinede kocama yaranamiyom okuz kocam:)
2 aydır gidemediğim için bişey ödemiyorum mağara adamına döndüm kızımdan dolayı daha gidemedim :(
Valla bnm kaşlar da şemsiye olacak yakında yüzüme :)))
Valla hamilelikten dolayı gobegim cikmadigi icin hic kuaföre gitmiyordum evde yapiyodum gobegm var diye mecbur gidiyorum sadece agda icin 40 tl kaşımı hic almadm simdiye kadar biyigimi da evde alıyorum
Ayda 1 agdaya gidiyorum 25 tl
Aylık gidiyorum ama hamilelikte 2 3 ayda cikmaya başladı 120 ödüyorum
15 lira kaş bıyık :) bide arada saçlarımı kestiriyorum ucundan 30 falan oluyo
Kaş bıyık 20 TL (her ay)
Hamile kalmadan ombre yaptrdm doğurunca tek renk yaptrcm.
Hiç ödemiyorum Allaha şükür tek tük tüylerim var kendim makineyle alıyorum kaşlarımı almıyorum saçımı da boyatmıyorum
Valla en son kardeşimin dugununde gitmistim heralde :) oda 4 ay oluyor kasimi tek aliyorum onu bile kendim aliyorum evlenmeden önce epilasyona gitmistim kilim tüyümde yok sacimi bile kendim kesiyorum istedigim modeli yapabiliyorum zaten kapaliyim arada esim icin evde duzlestiriyorum makyaj yapıyorum yani kuofure vercek param yok :)
Kaşlarım ince diye ihtiyaç duymuyorum saldım çayıra:D
Aylik manikür pedikür agda kaş biyiga gidiyorum.135 tl ödüyorum. 2 ayda 1 de bitkisel boya ile 100 tl e saçlarımı boyatiyorum
Ben sarisinim kas biyik derdim yok bacakalrmdakikerde gozukmuyor herkes alma sakn belli bile degl alirsan siyah cikiyo diyolar sacimi esim fonluyor o kesiyor boyuyor yasasin kuafor esi olmak
Aylık değilde iki üç ayda bir gidiyorum on beş veriyorum bazen kaslarımi yapıyorum yirmi
0 evlendim evleneli koafore gitmedim bacim
Ağdaya 100 tl tüm vücut için giderim aydan aya kaş bıyık için 15 tl veriyorum geçende saçımı boyatım 350 tl verdim saçımıda evde duzleştiriyorum Cnm
Kendim ayıptır söylemesi bir kuaför kadar Marifetli olduğum için gitmiyorum =))) bi tek sertifikam yok
412,583 soru
12,421,518 cevap
45,249 kullanıcı