0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 13 haftalık hamileyim dün baya bi uzun aradan sonra ilişki oldu hiç bir şekilde zorlanma acıma kasık ağrısı vs olmadı uzun ara olduğu için çabuk oldu bitti zaten gece hiç bişey yoktu yıkandım yattım şimdi tuvalete gittim akıntının içinde pembeli var hani son aylarda doğuma yakın nişan gelir ya o şekilde çok korkuyorum nedir bu? Şu an da bişey yok kasık ağrısı vs yok 

8 Cevaplar

0 oy
(15,891 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur imkanın varsa git bı doktora için rahat etsin.
tarafından
Eşimi Arıcam gelsin giderim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
bence hemen git düşük riski olabilir 
tarafından
Ay inşallah yoktur eşimi arıyim gelsin
0 oy
(748 puan) tarafından
Korkma ara ara olabilir ama ihmal etmee doktora gidin cnm 
tarafından
Anneme söyledim de ilişki sonrası olabilir benim de olurdu dedi bakalım eşimi arıcam şimdi
0 oy
tarafından
İnşallah hiç bişey yoktur ama genede Dr git için rahat etsin
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Gebeliğin ilk haftaları leke iyi değil kuzu düşük riski olabilir eşini ara bı kontrole git 
tarafından
Tamam canım Arıcam şimdi
tarafından
Ve leke koyuysa çamur gibiyse düşük riski ama parlaksa düşüktür doktorum bana söylemişti
tarafından
Normal akıntı canım içinde pembeli vardı hafif
tarafından
Kuzu o rahimden dolayı da olabilir ara verdiginiz için ya da risk var daha gitmedin mi sen
tarafından
Yok canım gitmedim anneme söyledim de ilişkiden olmuştur biraz bekleyelim kendini kötü hissedersen gidelim dedi dinleniyorum şimdilik
tarafından
Doktorunu aradin mi kuzum .. ne olursa olsun bı sağlık ocağına görseydim bari.bubtur şeyler anne dinlemekle olmaz kuzu  Allah korusun bişey varsa napcaksin .. bı sgalik ocağına git bari kalp atışları falan dinliyorlar da dinlesinler
tarafından
Bugün cumartesi ya kız gitcektim de gitmedim eşime mesaj attım söyledim böyle böyle diye giderim hastaneye
tarafından
Eşin gitururse acile git kuzu
tarafından
Geldik canım pembelikse korkma dedi doktor kan aldı idrar aldı serum verdi
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Riskli Bir gebelik yaşadım bir anda pembe akıntı geldi hemen gittm hastaneye hemen iğne ilaç tedavisi gördüm yoksa daha akıntı devam etti çünkü imkanın varsa git Bi baksınlar hiç bir zaman bu tarz akıntılar iyi değil cnm 
(2,679 puan) tarafından
Allahım şükürler olsun çok sevindim cnm dikkat et sen bundan sonra yanlış anlamaz isen ara ver ilişkiye cnm
tarafından
Kuzum zaten ilişki sık olmuyo kesinlikle baya arada oluyo
(2,679 puan) tarafından
Aynen cnm öyle yap sen dikket et koru kendini annesi :) valla çok sevindim cnm iyi olmanıza Allah korusun sizi
tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun ❤️
(2,679 puan) tarafından
Senden de canm bnm :)
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Bende sen gibi bekledim bebeğimi kaybettim kesinlikle vakit kaybetme Dr görün en azından düşük önleyici iğne var progestan verir
tarafından
Allah korusun canım
0 oy
(3,159 puan) tarafından
muhakkak doktora git ne olur ne olmaz...çok geçmiş olsun....
tarafından
Sağol canım benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 7 göst.
23 saat önce Diğer kategorisinde Pakize333 (2,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,326 puan) tarafından soruldu

406,930 soru

12,211,240 cevap

36,787 kullanıcı