0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (849 puan) tarafından
Bi kac gundr ekmegi kestim bi gun arayla bunu yapiyorm 3 mile  ama sanki hic kilo veremiyorum  tarti hep ayni yemegide az yiyorum 5ten snra hic bisey yemiyorum

2 Cevaplar

0 oy
(677 puan) tarafından
Bir gün arayla degil cnm haftanın 5 gunu yap en az istersennince leslie boosted 30 dk ile başla diğer haftalarda 2 mile sonra 3 mile çıkar bana diyetisyen öyle söyledi.gunde toplam 45 dk dan az spor yapma mesela bölgesel kilon varsa onlarda çalış.ekmegi hamur işini en az ilk iki hafta pilav,patates,mısır,havuç bezelye yeme.suyu arttır ve bitki cayida iç hemen farkı görürsün 
(849 puan) tarafından
Bolgesel degil cnmm 54 kiloyum dgumdan once  47 kiloydum  kilo almamam gerekiyor normalde damarlarim sıķısıyor   bu 7 kilo bir turlu gtmiyor ama burdan biri dedi cnm 1 gun arayla yap die ben  hergun yapicaktim zaten
(677 puan) tarafından
Cnm bana diyetisyen ilk haftalar hep fazla verdi ama kilo verdikçe mesela 1 aydan sonra sporu azalttı.sporu her hafta değiştirmeye çalış vücudunu sasirtman lazım
(849 puan) tarafından
Ayni anda yuruyuste yapicarm cnm bn sabah ac karna  45 dk leslie yapiyorum  sonra kahvalti   bebegim uykudan uyannca    1.5 2 kilometre yuruyoruz ana kucaginda
(677 puan) tarafından
Cnm sabah aç karna sade turk kahvesi iç yarim saat sonra spor yap daha fazla yağ yakıp terletiyor.leslie 45 dk olanı 4 km fazladan yürüyüşe denk geliyor.baya azimlisin böyle devam et
(849 puan) tarafından
Tm cnm icerim cok azimliyim cnmm damarlarin skısma duruma var cnm kilom yok ama vucut almaya musayt degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum zaten ilk 15 gün kilo değil ödem gider vücud tan ödem atıldıktan sonra yağ yakımına geçer vücud ne kadar cabuk ödem atarsan o kadar cabuk kilo vermeye başlarsın dükkan birası var yeşilcay maden suyu limon ve su ike yapılıyor o bana çok güzel ödem attırdı. Ha leslie değil de oeyantal kesinlikle çok daha hızlı yağ yakıyor ben 120 kg dan 94 e rejimsiz oryantal ile düştüm 
(5,724 puan) tarafından
Vayyyy harikasin
tarafından
Teşekkür ederim rünyamm❤️❤️
(849 puan) tarafından
Oryantalmi  cnm bn ayni zamnda bebegim anakucaginda hergun 1.5 2 kilometre yuruyorum 10 kilo falan bebegim
(849 puan) tarafından
Ya ben bendeki kilomu onuda anlamadm dogum yapali 16 ay oldu hic yemesem bile kilo oynamiyor  emziriyorumda ben   dguma grerken 62 kiloydum ciktim dedilerki en az 7 kilo falan gder bnde diyorumm  dgerinide kesin veririm bn    hastanede  tarti ariyorum  hala ayniydimm cnm  sanki hic  bebek cikmams gbiydi  cok uzulmustum  1 hafta sonra 4 kilo eksikti  saglik ocagnda

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde A04 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 281 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.