0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (568 puan) tarafından
1 yaşına girdi kızım sağlık ocağına gittim diğer aşıları yaptı su çiçeği aşısı devlet göndermiyor kaç aydır bekliyoruz dedi tam bir ay sonra yapılması gerek başka bi yerde yaptırabilirsiniz dedi ama bu su çiçeği aşısı olmasa ne olur ne gibi sıkıntı olur ki yoksa yaptırmak şart mı anlamadım

5 Cevaplar

0 oy
(12,718 puan) tarafından
Valla 1.5 yaşına girdi çocuk hala aricak lar sayıyla geliyormuş aşı bilmiyorum bende 
(568 puan) tarafından
Bizede tam 1 yaş aşısı ile yapılacaktı yada tam 4 hafta sonra yapılması lazım dedi
-Reklam-
0 oy
(9,687 puan) tarafından
Bende aylarca bekledim 15 aylıken yeni yaptım 
(568 puan) tarafından
Hastane de veya özelde yaptırılır mı ki
(9,687 puan) tarafından
Vala bilemiyorum cnm
(568 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Asi gelince cagiriyorlar canim mutlaka cagirirlar zaten . Bizimde yoktu sonradan geldi 
(568 puan) tarafından
Memlekete gidecm orda yaptırırm ama bir ay sonra ondan sonrası geç bşye yaramıyor inşallah buluruz
0 oy
(544 puan) tarafından
Aşı yaptirin mutlaka hastalığa yakalanırsa kalıcı hasar bırakabilir bebekte aşıyla hafif atlatır , cimere yazin bir iki hafta içinde dönüş yapıp aşı yolluyorlar ben öyle getirttim yoksa ilgilendikleri yoktu 
(568 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın
0 oy
tarafından
Benimde olduğum yerde yoktu memlekete geldim heryere sordurdum 3 ay sonra buldum vurdurdum. Eşim aradı bölge sağlık müdürlüğünü onlar dedi şu zaman gelecek diye öyle gittik. Vurdurmazsan şu çiçeği oluyor çok fazla yara döküyor o yaralar da kasindikca iz kalıyor 
(568 puan) tarafından
Bende geçirdim öyle hatırlıyorum ama bşy olmadı ne blym bende memlekete gidecm inşallah buluruz orda
tarafından
Yeğenim 8 aylıktı şu çiçeği oldu her tarafında yaralar çıkmıştı. Yaraları kaşımasın diye bebeklere atarax bile veriyorlar uyusun. Yani aşı ile bu hastalığı daha hafif geçiriyoruz.
(568 puan) tarafından
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
12 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emel12 (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
8 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seval Aydın (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
19 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,988 soru

12,215,100 cevap

36,799 kullanıcı

...