0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
Okul arastiryoruz şuan bugün şafak okulları ile görüştük bilen var mı yada yakını eğitim alan özellikle öğretmenleri falan etrafımda okul çağında olan kimse yok hiç bilgim yok kafam durdu ;(( 

1 cevap

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım bende özel okula gitmiş biri olarak ne olursa olsun butik okullara gönderme yani şu dershaneden bozma okullar var ya ve disiplinli kurumlar olsun öğrencinin gönlünü etmeye çalışmasın lisede özele giderdim bir yıl dayanabildim annemlere yalvardım devlete geçirin diye öğretmeni öğretmen yerine koymuyorlardı öğrencilerö sözlü notunu düşük girse hocalar veliler okul basıyordu biz buraya para ödüyoruz diye . Benim annemde öğretmen devlette. En iyisi ya köklü kurumlar yada devlet okulları canım
(379 puan) tarafından
Butik okul değil 5 şubesi var 1 e basilyacak 4 yıldır kreşe gidiyor 2 senesinde ana okulu eğitimi aldı bu sene 1 seviyesindeydi şimdi devlet okulu lokasyonumuzda biraz kayıt seviyesi düşük en yakın en iyi özel okul arastiryoruz bende devlet okul yanlisiyim ama bazı etkenler var. Okul bilgim çok yok bir GOP özel okullara baktık birde bu şafak okullarına şafak daha iyi geldi şartları olsun okul ceversi olsun kafamız karıştı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zeynepagd (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 456 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Beyza34 (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bir erkek annesi (657 puan) tarafından soruldu
0 oy