+1 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanimlar. Esim park besigi götüremeyiz diyor. Ama nehir asla yatmaz besiigi olmadan. Zateb bir gram gidesim yok.. 

Orda vardir diyor. Sali gunu rezerve edicekler ama. Size soruyum kiraladiginiz villalarda varmiydi ? 

28 Cevaplar

0 oy
(933 puan) tarafından
Kiz benide alsaniza walla temizlik falan yaparim arada iki yuzer gelirim nolmus :D daha once hic kalmadigim icin garip ben bilemem besik warmi :)))
tarafından
Kiz niue oyle diyorsun ask olsun bende ilk defa gidiyorum sende gidersin insallah
(933 puan) tarafından
Rabbim herseyi gonlunuze gore wersin cnm bnm saka yapiom ya ❤ dogurdum dogurcam istesemde gidemem bnmki bi hewes iste :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşkım acık hava koşturmaca havuz yorgunluk derken mışıl mışıl uyur yerini yadırgamaz belki ilk gün zorluk çekersin ama sonrasında kolay uyur gibi geliyor villada oark beşik yok çünkü sadece normal yatak var onun yanına isterseniz sadece korumalık getiriyorlar o da her yerde yok park beşiği sök ince çantasına koy çok yer kaplamaz ki zaten beşipin kendi ince uzun çantasına koyup götürün uçakta kilo sınırını aşmaz bile park beşik ben ucakta kaynanama giderken yanıma almıştım bagaja bile vermemiştim 
tarafından
Tamam askim ama ucakla gidicez oyuzden :/ ama yapicak birseu yok mecbur gotiricem
tarafından
Dediğim gibi kuzum ben uçakta bagaja bile vermedim yanıma aldım hiç bişey demediler
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Evet canım benim gittiğimde vardı villa bilgileri oluyor internette orayı oku orda yazıyor
(4,234 puan) tarafından
Kız sakın keyfini kaçırma villa tatili harika bişey hele ki kapalıysan ben balayı için gittim istediğimi giydim baş başaydık jakuzisi bile vardı evinde yemekleri çok basit yaptım çoğu zaman eşim mangal yaktı keyfini çıkar benim hala rüyalarımda :D imkanım olsa bi dk düşünmem yine giderim :D
(4,234 puan) tarafından
Akıl vermek gibi olmasın ama aracınız varsa eğer yolu büyütmeyin gözünüzde araçla gidin villalar merkeze çok uzak oluyor ulaşımı çok zor. Bide benim gittiğim villa harika temiz değildi onların malzemelerini kullanmayı içim almadı kendim hep tabak çanak götürmüştüm bi tane nevresim takımı ve bide koltuk örtüsü götürmüştüm pis olmasını göze alıp
tarafından
Hadi ya gerxekdenmi. Canim ucakla gidixez biz arabayla degil zaten gidesim yok cunku kizim yolda kusuyor hel siz hangisine gittiniz
(4,234 puan) tarafından
Villa lal di bizim ki canım Akdeniz villamdan tutmuştuk güzeldi gayet pis de değildi ama ben pimpirikliyim biraz uçaktan inince nasıl gidiceksiniz eve kadar canım eşin taksi mi tutucak
0 oy
tarafından
Villayı arayıp sorman lazım direk. Bebek odasi var mı diye. Yoksa bazılarında var bazılarında yok
tarafından
Sagolasin
0 oy
(351 puan) tarafından
Arayıp sorun kiraladığınız yerin yetkilisini...Valla ben de park yatak olan biyere gidelim diyorum ama..Bi taraftan da insan dusunuyo yani olsa bile acaba hijnenik olur mu diye..En kötü ihtimalle düzgün bir yer yatagi yapardım ben olsaydım...Havalar zaten sıcak yaz günü..
0 oy
tarafından

Neden park beşiği götüremezsiniz bende onu merak ettim :D  yorumlardan gördüğüme göre uçakta kilo derdi diye ama. 15+15+10 sadece bagaj hakkınız var 16kg kabin hakkınız var yani tatile gidiyorsunuz bacım. Göç etmiyorsunuz ki 10kg luk yatagi katlayıp koyacan çantasına götürecen. İç yatağını götürme Oradan bi battaniye felan uydurursun 

0 oy
(1,056 puan) tarafından
Var ama sorun kiraladiginizda 
(1,056 puan) tarafından
Kaca kiraladiniz
0 oy
(119 puan) tarafından

keşke kiralasaydım da baksaydım :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sevmm (2,292 puan) tarafından soruldu