0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ruhum daralıyor içimde bir sıkıntı var sürekli mutsuz ve herhan olecegimi hissediyorum bundan 12 gün önce nefes alamadım nefessiz kaldım olecegimi hissettim o günden beri böyleyim nabzim 160a kadar çıkmıştı oksijen verildi ama yine nefes alamadım hayattan zevk alamıyorum ne yapacam ne olacak bu halim bilmiyorum doktora gittik kalbimde hiçbir sıkıntı yok sadece anemi var dedi çok ciddi şekilde kendimi kırmızı oda daki Sadi gibi hissediyorum o kadar doktora gidiyorum hiçbir sıkıntım yok sürekli kalbim ağrıyor ama doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar üzgün bir vefat olay aldığım.zaman daha kötü oluyorum

7 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından
Canim kotu bi olaymi yasadin yakindan birimi vefat etti durumun mu yok yoksa esinlemi ailenle mi aran iyi degil ????
tarafından
Hiçbir sıkıntım yok neden böyle oluyorum anlamıyorum.aglamam geliyor Allah'a siginmahs çalışıyorum özellikle akşam üstü ve akşamları kötü oluyorum
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Geçmiş olsun iki sene sürüyor o depresyon 
tarafından
Acaba depresyon mu psikoloğu mi gitsem
(1,861 puan) tarafından
Piskolok seni dinlemez konuşmaz yani eline bir hap ver mal gibi olursun hastalık yerinde sayar ben senin yasadiginicok ağır bir şekilde her yolu deneyerek yaşadım canım
(1,949 puan) tarafından
Psikolog hap vermez  :)
Gayette dinler. Psikiyatrdir hap veren ve hemen de vermez hapi. Lutfen doğru bilgilendirme yapalım.
Panik atak veya bipolar bozukluk olabilir canim.
0 oy
tarafından
Canm ddigm bndede oluyo kanszlktan oluyoms ama taşikardi atağı başlamıştı bnde nefes alamıyorum bende
tarafından
Oyle mi bende çok kötüyüm psikolojim bozuldu
tarafından
Evet 2 sene önce başladı hala devam ediyo nefesimi toplayamam snirlendgmde uzuldggm zaman daha çok oluyo
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Panik atak geçirmiş olabilirsin ben de aynısını yaşamıştım serum ve hava yedim, psikolojik bi durum bi psikiyatri ye danışsan iyi olur bence
tarafından
Acaba öyle olabilir mi çünkü artık ben kendimi bu stres ile kalpten goturecem biliyorum çok çaresizim
(5,481 puan) tarafından
Uzun süre kendime gelemedim sanki ölecekmişim gibi hissetim hep haftalarca hemde. Sonra eşimin desteği ile düzeldi çok şükür
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Şey namaz kılıyor musun. Mesela bende de oluyordu kılmadan önce ruhum boşluktaydı özellikle ezan okunduğunda sankı kalbım sızlıyordu işte bu Rabbımın hidayeti gibiydi herkese nasip olmayabilir. Eger huzurun yoksa Rabbıne yönel duaları ezberle oku kalbin şifası zikirdir 
tarafından
Kilmiyordum şimdiye kadar ama içimden çok kılmak kuran okumak geliyor adetinin bitmesini bekliyorum
(1,299 puan) tarafından
Başla canim bak yorumlarda psikolojiden bahsedilmiş inan ki onunla bı alakası yok pandemı den önce sohbete katılırdım hocalar hep anlatırdı insanlar ruhen bunalımda ibadet eksıkliğinden. Psikoloji dıye bışey çıktı millet anti depresan bağımlısı oldu resmen. Sen o ibadetin tadını bı al o zaman ne ölüm korkutur senı ne sabah ne akşam aynı benım eski halimi yaşıyosun suan
0 oy
tarafından
Yanlış anlama ama bence iyi bı psikologa git sonrasında çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsin Gülseren budayicioglunun kitaplarını okudum senin gibi olan insanlara yardım etmiş iyi bı psikolok durumu halledebilir
tarafından
Öyle bir psikolog bulabilirmiyim acaba ruhumun çok ihtiyacı var
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Panik atak tır o . Ben şükür bu sene olmadım ama geçen seneye kadar tamam diyordum ben ölüyorum. . Destek alabilirsin. Bu arada öleceğini dusunuyormusun sürekli.
tarafından
Evet düşünüyorum
(6,047 puan) tarafından
Panik atak geçiriyorsun cnim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu

414,147 soru

12,463,945 cevap

46,829 kullanıcı

Kategoriler

...