0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
Dün oğlum hasta demiştim. Hasta olduğu için malum kaynanam  yumurta yeedirme diyor . Ona besleyici doyurucu ne yapabilirim kızlar yardım eder misiniz ? 14 aylık 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Midesini üşürmüşse yumurta iyi gelmez evet bir süre vermesen iyi olur 

Onun dışında peynir zeytin domates salatalık ceviz tahin pekmez kahvaltılık ne varsa yiyebilir pankek ya da krep vs de yapabilirsin 
(637 puan) tarafından
Krep yapmayı hiç beceremedim :) pankeki de ara öğün olarak yapayım canım çok sağol yulaf ezmesi yaptım artık
-Reklam-
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Mercimek çorbası tavuk çorbası yapabilirsin canım makarna yap kendi yerken oyalansin geçmiş olsun miniğime üşenmem dersen poğaça yapabilirsin yumuşacık sıcacık yer 
(637 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Akşama tavuk çorbası yapayım kız iyi oldu şu iş :) fırınım serviste poğaça yapamıyorum:(
0 oy
tarafından
Yumurta nedenhastayken yedirilmez ki?

Bunu sana doktor mu dedi sen haşlama yap yumurtayı yada menemen tarzı bişeyler domates salatalık ver eline yedir canım  

Yumurta kalsiyum birde tok tutar 
(637 puan) tarafından
Haşlanmış çok seviyordu 1 yaştan sonra yememeye başladı. Ben de üstelemedim temelli tiksinmesin diye. Yulaf ezmesi geldi aklıma onu yaptım canım elime ne geçerse vericem artık güçsüz kalmasın:(
tarafından
Aynen canım iyi yaptın şifa olsun inşallah
0 oy
tarafından
Evde ıhlamur varsa demle portakal varsa sık . Yanına domates peynir zeytin pekmez bal pankek yapabilirsin menemen yiyorsa ondan olur 
(637 puan) tarafından
Ihlamur yaptım içine 1 dal da kekik koydum ama içmedi :( uyucak şimdi uyanınca portakal sıkıverim canım. Çok sağol
tarafından
İhlamurun icine bal koyuyordum ben belki öyle içer
(637 puan) tarafından
Aa bide öyle deneyeyim çok sağolasın
tarafından
Rica ederim canım pekmez De koyabilirsin biraz aklında olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 278 göst.
15 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mys-2boys2girls (6,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
11 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (505 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 702 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,554 cevap

348,989 kullanıcı

...