0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından

Kızlar özür dileyerek söylüyorum sabah eşimle ilişkiye girdik. 2 saat falan geçince wcye gittim böyle akıntı gelmişti. Nişan mıdır yoksa başka bir şey mi? Ardından da bayan yeşil bi akıntı geldi. Ama o 1 haftadır geliyodu yeşil akıntı zaten. 39+6

image

9 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Olabilir canım zamani da gelmiş
(241 puan) tarafından
Ay hadi inşallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum bunun için bişey diyemem lakin yeşil akıntı geldiği halde sen neden gitmedin doktora ben suni sancı alırken yeşil akıntı geldi bebeğim kakasını yapmış meğer ihöal etme Allah korusun keske beklemeseydin bu kadar 
(241 puan) tarafından
Cuma gittim canım. Her şeyime bakıldı. Doktoruma da söyledim. Bir sıkıntı yok dedi
tarafından
Çok şükür diyelim o zaman kuzum sağ sağlim al kucağına inşallah bu gün yarın gelir ama yeşil akıntı yı yaşadığım için korktum bir an :(
(241 puan) tarafından
Yok canım şeffaf böyle sümüksü bi akıntı hatta enfeksiyon vardı geçmişti o başladı sanmıştım da doktor yok her şey yolunda dedi. Yarın da gidicem zaten
tarafından
Hadi inşallah kontrol e diye gider doğurup ta gelirsin ihihih doğurdum postunu da görürüz inşallah kuzum haberdar et bizi de ❤️
(241 puan) tarafından
İnşallah canım yaaa çok mutlu oldum :) haberdar ederim canım açarım Allahın izniyle post :)
0 oy
(130,655 puan) tarafından
evet nisan allah bi avazda kurtarsin
(241 puan) tarafından
Amiin çok teşekkür ederim :)
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Evet canım. Benim de böyle olmuştu akşamına doğurmuştum :) Sen de sağ sağlim doğurup bebeğine kavuşursun inşallah. 
(241 puan) tarafından
Ayyy inşallaaah çok mutlu oldum :)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bu pek nişana benzemiyor ama yada devamı gelcek gibi canm bende bildiğiın kan pıhtısı şeklinde gelmişti ve 2 gün sonra doğumum olmuştu hakkında hayırlısı diyelim...
(241 puan) tarafından
2 kere daha geldi canım
(3,158 puan) tarafından
Az az geliyo demek canım senin ki doğumun 1 yada 2 güne olur o zaman :) düzenli sancın var mı peki
(241 puan) tarafından
Dün o kadar yoktu da bugün  arttı baya. Belirli aralıklarla gidip geliyor kontrolüm vardı 2 cm açıklık dedi nst de de sancılarım çıktı. Doktor 2 3 güne gelir dedi ama bakalım :)
(3,158 puan) tarafından
Aynen öyle hadi hayırlısı yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin Rabbim bi avazda kurtarsın seni inşallah.... :-)
(241 puan) tarafından
Amiin hepimizi inşallah :)
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Zamanı gelmiş nişan da olabilir , eğer ilişki esnasında prezervatif kullanmadıysanız ilişki sırasında eşinden gelen sıvı bu şekilde gelmesine de sebep oluyormuş doktor söylemişti bana daha yeni
(241 puan) tarafından
Yok kullanmadık canım. İnşallah nişandır :)
(1,615 puan) tarafından
Sağ salim gelsin bebiş canım sancım falan var mı benim nişanım , suyum , sancım falan ikisinde de aynı anda gelmişti
(241 puan) tarafından
Hafiften vuruyor ama ara ara belli belirsiz. 2 kere daha geldi o akıntı hatta
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Valla benm de böyle oldu 2 saat sonra doğuma girdim sancı gelirse git 
(241 puan) tarafından
Hafif hafif vuruyor sancı
(1,326 puan) tarafından
5 dk da bire inince koş hastaneye canım
(241 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim :)
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Nisna evet ama doktora gidin
(241 puan) tarafından
Neden doktora gitmeliyim sancımı beklemem gerekmiyor mu
(6,198 puan) tarafından
Her gebede sanci,su vs gibi seyler olmaz Doktora gidin dememin sebebi de acilmaniz olabilir.
(241 puan) tarafından
Cuma gittim ama açılma 1 cm var dedi doktor tamam canım  bi giderim
0 oy
tarafından
Nişan gibi duruyor canım hayırlısı olsun inşallah 
(241 puan) tarafından
Amiin inşallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 370 göst.
0 oy
2 cevap 220 göst.