0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar özet geçmeye caliscam bizim.samsunda kendi evimiz var esylar a dan Z ye duzulu ben 2 bucuk sene önce eşya alırken mutfak halısı almıştım özellikle yıkanabilir mı diye sormuştum evet demislerdi gecen kış evime gidince halıyı makineye 30 dereceye attım makinem de 12 kg küçük değil halı içine küçük bile geldi çıkardım halı haliliktan çıkmıştı aldığım yere attım getirin dediler incelemeye gitti ucuz bir hali da değildi firma halıdan kaynaklı dedi. Yerine gel halı al dediler. Bende gittim  1 buçuk milyara onunla eş değer bir hali aldım. Adam da bu halıdan bu tarz şikayet aldık çok dedi. Eşyaları eşimin babbasi almışti geçende onları aramışlar gelininiz halı aldı hesaba ekliyorlar diye eşim de durumu anlattı hata bizim değil cunki bunu adam da firma da dediler sonra eşimi aramışlar IBAN atalım 1 buçuk milyar atın diye eşim de dedi ki hata sizin ben niye bir daha halı parası vercem diye tartıştı olay bu beni de aradılar bugün bende git ver mahkmeye imzam yok birseyim yok dedim şimdi hata benim mi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aldığın halı diğer halıyla aynı fiyatmıydı canım 
tarafından
Aynı canım ikisi de 1 buçuk
tarafından
O zaman sen haklısın
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Tabi ki senin değil canım. Kendilerinden kaynaklı hatanın parasını sen neden ödeyeceksin ki hem de demişler sana onun yerine halı al diye

tarafından
İşte canim kendilerinden kaynaklı olduğunu yüzüme kadar dediler şimdi de para istiyor benden
0 oy
tarafından
Sende hâlâ fotoğrafı duruyor mu sonuçta onlara fotoğraf atmışsın incelemeye gitmiş ve hali hatalı sonucu cıkmış hiçbir şey olmaz onlar atabilirsin de demişler halıyı alırken sana fiş verdiler mi peki müşteri her zaman haklıdır mahkeme boş 
tarafından
Konuşmalar dahi duruyor canım hali da bende geriye almadılar
tarafından
Ee niye sana geri vermişler ki boşver halinin ne hâlde olduğu ortadadir zaten hiçbir hak iddaa edemezler ayıplı mal satan onlar o kadar para veriyorsun kusuru varsa tabiki alacaklar eğer yıkanır demeselerdii sen makinaya atsaydın o zaman haklari olabilirdi
tarafından
Uzeirne basa basa sordum canim ya yıkanabilir mı diye
0 oy
tarafından
Tabi ki sen haklısın ya paranı vericeklerdi yada aynı fiyatta halı
tarafından
Aynı fiyata aldım şimdi gelmiş para istiyor benden konuşmalar duruyor git ver mahkemeye ben haklıyım dedim
tarafından
Kendileri zararlı çıkar
tarafından
Versin valla üzerine bende şikayet ederim görürler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,257 soru

24,457,966 cevap

354,463 kullanıcı

...