0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından

Çocuk odasını yapmak istiyorum oğluma 1 yaşında yatak alsam mı almasam mi bilmiyorum ama bir dolap filan almam lazım artık bizim gardiroba sığmıyoruz 3 kişi oyun alanı da kalsin istiyorum ama dolap yatak ta olsun istiyorm sizinkilerin odası nasıl resinleri varmı fikir edinmek istiyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
(3,550 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ben kızıma doğmadan yaptım oda. 8 aylıkken de yatagini ayirdim. Şimdi 16 aylık odasını con sever sürekli odasında oynar atıyım bak fikir olsun. Bu arada yatağı normal tek kişilik yataklardan büyük özel ölçü yaptırdım 2 ye 1 şeklinde 

image

image

image

image

(862 puan) tarafından
Ay bayıldım tam benim istediğim gibi yatağın modeli ne diye geçiyor gardirobuda mi özel yaptırdın
(3,550 puan) tarafından
Montessori yatak. Ama mağazalarda baktigim montessoriler hem standart boy küçüktü. Özellikle büyük istedim yanında yatmam gerekirse diye. Ben ankarada yaşıyorum burda bir ahşap ustasına ladin ağacından yaptırdım hepsini. Model olarak dolabı da adamın kendi yaptıklarından beğendim canım
(862 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim aynen büyük yaptırmak mantıklı bende öyle tercih ederim
(3,550 puan) tarafından
Rica ederim canim. Yeri geliyor dis oluyor hastalık oluyor yanında yatmak gerekiyor. Ayrıca kafam rahat korunaklı olduğu için düşme riski de olmuyor. Baya da bir kullanır diye düşündüm. Bi bu odayı yaptırdım bir fe chicco next2me anne yani beşik aldım
. Zaten 7 8 ay onda yattı sonra odaya geçtik
-Reklam-
0 oy
(4,596 puan) tarafından

image

su an biraz dağınık ama kızımın odası boyle
(862 puan) tarafından
Bende böyle birşey istiyorum duvardaki süsüne bayıldım
0 oy
tarafından
Ben 2 yaşında yapmıştım. Takım almadım. Baza, ikeadan dolap, yıldızlı güzel çocuk halısı, raflı oyuncak dolabı, birde ikeadan masa sandalye aldım. 5 yaşında hala kullanıyor
(862 puan) tarafından
Ikeadan dolap bende düşündüm memnun musun raflı oyuncak dolabı sepetli olaardab mi a 101e filan geliyor
tarafından
Evet dolabından memnunum.  Rafida ikeadan aldim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 478 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (4,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,923 soru

24,625,207 cevap

364,793 kullanıcı

...