0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,506 puan) tarafından

Nişansa kaç gün sonra doğum olur acaba benim günüm bitti. Bu şey gelmeden önce belime az bi sancı vurdu ve adet ağrısı gibi ağrı oldu bu şey geldi. Biraz daha sürdü adet ağrısı ama şimdi bir şey yok. İlk doğumum olacak nişandan ne kadar süre sonra doğurdunuz acaba?

image

6 Cevaplar

0 oy
(597 puan) tarafından
Vallaha cnm benim nisanim saat 13gibi geldi dlgumum 22:18 bende hersey bir kac saat icinde oldu. 

Rabbim sanada benimki gibi dogum nasib etsin (cok hizli oldu hersey) 
(11,506 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Ağrım kesildi bakalım
(597 puan) tarafından
Bendede oyleydi cnm gece sanci basladi 1de nisan geldi sonra birden sanci kesildi tam aksam 7kadar sonra birden basladi ama tam basladi :)
(11,506 puan) tarafından
Hadi hayırlısı gelsin artık gününü geçirdi sıpa;)
(597 puan) tarafından
Meldiven in cik cnm ve sancini ayakda cek her sanci gekdiginde az bile olsa ikin. Bana ebeler sakin ikinma odada sancin gelirse demiskerdi ama dinlemedim :D
(11,506 puan) tarafından
Sguat yapıyorum canım duşta aldım. Merdivenden çıkarım şimdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
en geç 1 2 güne bekle biraz çoğalır sancin 
(11,506 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Nişan dan 24 saat sonra doğurdum canım hadi hayırlısıyla bi avazda kurtul
(11,506 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Cnm ılık duş al vücudunu rahatlar hemen doğumun kolaylaştır
(11,506 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,033 puan) tarafından
Rica ederim rabbim bı avazda kurtarsın darısı da bana bulaşsin (◠‿◕)
(11,506 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Genel de 1-2 gün içinde doğum oluyor diye biliyorum kuzum, rabbim bi avazda kurtarsın sağlıkla gelsin minnak❤️
(11,506 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağolasın
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Canım benim gece 4 5 gibi uykumdan sancı ve ıslaklık la uyandım her ikisinde de aynısı oldu nişanın da o zaman gelmişti mesela sabah olunca hastaneye gittik saat 14.50.de ilk bebeğimi kızımı 14.05 te de oğlumu doğurmuştu rabbim sana benim doğumundan nasip etsin heöencik olsun bitsin inşallah
(11,506 puan) tarafından
Benimde gece geldi 4 te önce beline ağrı girdi sonra adet ağrısı gibi sancım geldi lavobaya gittim bu gelmiş sancı biraz sürdü şimdi kayboldu. Nişan gelince hemen gitmek gerekir mi yoksa sancının dakikasının düşmesini mi bekleyeyim. Bebek hareketli. Benim çatıya da bakılmadı ilk gebeliğim bu sorun olur mu
(1,615 puan) tarafından
Hamileliğin son zamanlarında ilk gebeliğim de doğuma az kala hep muayne oldum 1 2 cm açılma vardı doğuma az kalmıştı seninde öyledir muhtemelen niye bakmadılar ki nst de mutlaka sancı çıktığında doktorum beni doğum haneye yolluyordu orda muayne oluyordum sonra doktorun yanına gidip oradan eve gidiyordum sen bekle sancım çoğalsın
(11,506 puan) tarafından
Nst de bugüne kadar hiç sancım çıkmadı canım. Ondan bakmadılar galiba teşekkür ederim çok Allah razı olsun
(1,615 puan) tarafından
Tekrar kontrol ne zaman canım

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 354 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

411,910 soru

12,400,039 cevap

44,390 kullanıcı

Kategoriler

...