0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Meraba kızlar aranızda spral taktıran varmı 

Ben devlette spral taktırdım o gün herkes  taktırıp taktırıp çıkıyordu kimseden ses çıkmıyordu sıra bana geldi takılır takılmaz fenalık geçirdim acile aldılar inne vuruldum ağrı kesici bir saat kaldıktan sonra ağrım hafifledi eve geldim sonra miğde bulantısı ağrı devam etti fakat kanamam durmadı bir azaldı bir başladı bir azaldı bir başladı bir ay geçti iki gün öncede doktora gittim kontrol etti ultrasonla ve herşey yolunda dedi 

Fakat kanamam hala durmuyor dedim çekelim dedi bende okadar acı çektim bu sekilmi olacaktı dedim bana alışma süresinde oluyor dedi ama bir ay oldu ya hicmi durmayacak ilişki de yaşamadım bir aydır yani niye durmadiki anlamadım gitti bir çocuk annesi ev hanımıyım 

Bu durumu yaşayan varmı bu arada kanama hala devam ağrı sızı vs hepsi geçti .
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından

En İyi Cevap
Belki vücudun kabul etmiyor yaramamış sana normalde bende de 15 felan sürüyordu adet kanaması bazılarında hiç kanama yapmıyor bazılarında da yapıyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acaba korktuğun icon mı fenalık geçirdin
(6 puan) tarafından
Hayır ağrıdan çok ağrı oldu
0 oy
tarafından
Vücudun kabul etmiyor bence çıkarmalısın 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,440,955 soru