0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
15 senelik bı arkadaşım var ikimizde yeni evliyiz. Eskiden iyiydik ama evlendikten sonra çoğunlukla geçim derdi konuşmaya başladık, altınları ne yaptığımı eşimin ne kadar aldığını nereye harcama yaptığımı sorar oldu sürekli. Baskalarini da anlatırdı örneğin biri evi arabası varmış ama kurban kesmiyomus.. Bende bu durumdan hiç hoşlanmazdim ve hep konuyu değiştirirdim artık tak etti güzellikle dedim sen çok para hesabı yapiyosun milletin ne aldığını nereye harcadığını dert ediniyorsun takma kafana boşver dedim açtı ağzını yumdu gözünü ne dostluğumu bıraktı ne arkadaşlığımı.. Kendisi hep bana dost acı söyler diye sayar dururdu ben hep alttan alırdım ilk defa bende dedim dost acı söyler beni yanlış anlama ama nafile.. Demiş ki yolun bahtın açık olsun.. Eyvallah dedim üzerimden bir yük kalktı.

11 Cevaplar

+2 oy
(6,393 puan) tarafından
Dost aci soyleyen deil aciyi tatli soyleyebilendir der susarim
tarafından
Katiliyorum..
-Reklam-
0 oy
(876 puan) tarafından
Şükret kurtulmuşsun milletin dedikodusunu yapan karıdan. Başkasının dedikodusunu yapan emin ol başkasına senin dedikodunuda yapar. 
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Evimin hesabina anam babam bile karışamaz hayırdır ona densiz benim de 15 senelik arkadaşım var hiç böyle şeyler sormayiz birbirimize kendimiz konuyu açarsak konuşuruz 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Dost aci soyleyen degil.acıda bile tatli birsey bulup soyleyebilendir.kurtulmussun kardesim bosver.omrünü yer böylesi
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kanser oyle kisiler kanser :D Ulen sanane kimin neyi var
0 oy
(2,525 puan) tarafından
İyiki de bitmiş.    Parasını falan anlatan insandan ne hayır gelir ki.  Allah daha çok versin ama. Bence patavatsızlık
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Konușacak dedikodu arıyor napsın. Senin söylediklerinide bașkalarına söylüyordur kesin. Aman boșver kurtulmușsun.
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Amman kurtuldun boşver bu devirde gerçek dostluk diye birşey yok
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Bendede var öyle bitane bana herşeyi söylerdi ben deyince küserdi işine gelince dostu olurdum şimdi ne ararım ne sorarım evlenince adım değişti oldu  enayi değiliz sonuçda öyle insanlardan dost olmaz 
0 oy
(11,080 puan) tarafından
Başlık guzel olmuş :) 

Demek ki bazı insanlar acı sevmiyor :D boşver iyi olmuş arkadaş değilmiş ki o zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 256 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 297 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Frtnzn (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 503 göst.
0 oy
8 cevap 376 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu